reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hejka
moja paszcza ok za to Pysia ma zapalenie uszu :-( a już było tak pięknie...
Izka póki co przeziębienie ale recepta w razie czego jest...

reklama
Witam:-)

Poczytam i zmykam.....do pracy dzis na 16:-ptroszke dnia spedzilam z niunka, tatapozniej i jest ok:laugh2:
Wizyta kolezanki zaliczona, pazurki zrobione <zarobek jest;-)>.....teraz wykorzystuje moment jak Jula spi......

Agusia:-:)sorry:

I ja się witam wieczorową porą:tak:
Wiśnia i Agusia współczuję choróbsk, sama zresztą jestem chora, ale cóż tam moje marne przeziębienie przy chorobach Waszych bąbelków:-(
Nuśka ja też gratuluję:tak::-)
Ja też zostałam ciocią, żona mojego kuzyna urodziła bliźniaki, dwóch chłopców, każdy ważył ponad 2 i pół kg. Szkoda tylko, że ich narodzenie nie jest szczęściem oczekiwanym. Teraz ich rodzina składa się z 7 osób, mieszkanie wynajęte (dwa małe pokoiki), a kuzyn pracuje na czarno za granicą, jak praca jest:zawstydzona/y:
:-(Długo by gadać o odpowiedzialności i mądrości życiowej:-(

Witam dziewczyny.
ale miałam sny....masakra...:baffled:
Dziś do męza do pracy na wigilie,będą Jasełka,kolędowanie i prawdiwy Św.Mikołaj,no i mnóstwo przyjaciół z dziećmi..:tak:

Witam;-)
a my wczoraj juz choineczke ustroiliśmy:-) Patryk jaki szczęśliwy Weronika to zafascynowana bombkami co chwiel podchodzi i buja bombki na choince albo sie w nich przegląda:-D

reklama
Witam :-)
Ja jeszcze nie umyłam okien :zawstydzona/y: nie wiem kiedy to zrobię :dry:
Okazało się, że Wigilię spędzamy jednak sami, trochę nam przykro, że tak wyszło, no ale co zrobić. Trzeba porobić zakupy, żeby jakieś potrawy wigilijne z tego przygotować, ale jak pomyślę o tych kolejkach w marketach to mi się odechciewa zakupów :dry:

Do góry