reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Halo,jestem.
mąż w pracy,ja w domu,
Humor taki sobie,jakas rozbita i nie dozycia jestem.Zmęczona i spiąca.
Kuba juz rozrabia od rana,a tak bym pospała choć do 9.00,ech...zycie...
Dzisiaj nudy na całego,ale będę chyba z Kubula robic szopke Bożonarodzeniowa z kartonika (po południu).Okna wystrojone juz mamy,ale nie mam fotek jeszcze,bo kabel "amba' wzieła...

reklama
Witam :-)
Ja coś dziś też niewyspana jestem, choć spałam do 9.
Muszę się uwijać, bo mają przyjść odebrać leżaczek Oliwki, kóry sprzedałam na Allegro. Przynajmniej nie muszę bawić się w pakowanie i wysyłkę :happy:

Witam

ja nie wiem w co rece wlozyc. Wczoraj okazalo sie ze mamy mozliwosc pojechania na dwa tyg. do Polski. Wylot pojutrze. Tak wiec piore, sprzatam, pakuje sie.

Witam:-) Po tak długiej przerwie, siedziałam wczoraj z braćmi i paroma znajomymi do 3 w nocy;-) Gadaliśmy sobie jak za starych dobrych czasów:tak:A dzisiaj wstałam o 7:30 i już śpiąca jestem:-p Na szczęście niedługo wykąpiemy Młodego i pójdzie spać, więc i ja będę mogła odpocząć:tak: Chociaż nie mogę narzekać, bo dzisiaj miałam Młodego może z 1.5h (zawsze się ktoś nim zajmował) i moja mama go położyła spać, bo nie zdążyłam wrócić na jego drzemkę:tak: Jejku jak się przyzwyczaję do takich luksusów, to ciężko będzie mi wrócić do starych czasów:sorry2: Na razie korzystam... później zobaczymy:-p;-)

Super Karolino, że tak wyszło:tak: No to do zobaczenia w Irlandii po powrocie;-)

czy mi sie tylko wydaje czy ta pani dosc dziwnie w tym wyglada:confused:
no góra jakby za duza a na dole jakby miała pampersa badz czesc meska;-):cool2::rofl2:
Kostar 024 biustonosz - Kostar - bielizna

Agusia to fakt....babka wygloda przedziwnie:-D...tak to jest jak komputerowo chca cos poprawic...hihi

Dziewczyny a sio od Was te zle passe:baffled:...u nas na razie nic sie nie psuje, ale jakby co to nic nie mowilam:-p;-)

Oj Laseczki takie przygotowania do Swiat macie, a ja jakas taka....nic mi sie nie chce bajzel w domku, okna do mycia <nawet teraz ich nie rusze bo chora jakas jestem>...............
nawet stroic mi sie nic nie chce.....:no:

reklama
Do góry