reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Pomysl jest dobry :-) Patri choc przyznam ze tak spontanicznie to nic mi nie przychodzi do glowy co bym mogla w tym watku napisac...moze wynika to ze zbyt poznej godziny aby moj mozg jeszcze dzialal....:no: ale jak odpocznie to na pewno jakas rada dla przyszlych mam sie znajdzie....

wydaje mi sie ze duzo z nas wchodzi na inne miesiace- ja przyznam sie ze to robie np czytam namietnie opisy porodow ku pokrzepieniu serca....i nawet pamietam ze w ktoryms miesiacu z tamtego roku bylo cos podobnego: tzn co z zakupionych rzeczy sie przydalo a co zupelnie nie...czyli rady dla przyszlych Mam...wiec chyba ma sens umieszczenie tego watku u nas....wedlug mojej skromnej opinii....

reklama
zgadzam sie z susumali, lutowki 2006 to po naszym najczesciej uczeszczane przeze mnie forum:tak:

Joasiek
, snilo mi sie dzis ze urodzilas:tak: i nawet widzialam twoja dzidzie. podobna do ciebie byla i miala wloski czarne na glowce:-D

Ja najczęściej podglądam tegoroczne stycznówki ale faktycznie, też gdzieś widziałam taki wątek, tylko nie pamiętam na którym to było forum :confused: Pomysł wg mnie jest bardzo dobry :tak: A żeby ktoś do tego wątku zajrzał, to wystarczy wejść na te młodsze ciężarówki i je zaprosić do nas w którymś z ich wątków.

lil kate: Och jakby to się sprawdziło to byłabym przeszczęśliwa :-D :laugh2: :-D
Ale mi się dzisiaj śniło, że wstałam dziś rano, patrzę do lustra i.... NIE MAM SIEDMIU ZĘBÓW w górnej szczęce!!!! :szok: :szok: :szok: Wyleciały a ja je przez sen połknęłam :growl: Nie wiecie co taki sen oznacza?

W netowym senniku: "Wypadł ci ząb - osłabienie fizyczne i psychiczne" :dry: No... to by się nawet pokrywało z rzeczywistością :evil: :rolleyes: :rolleyes2:

Mam włączony jakiś program muzyczny - chyba to jest niemiecka Viva i puszczają hity RETRO - tylko, że to są utwory z mojej "młodości" :unibrow: Powinnam się czuć staro ? :confused: Tylko dlatego, że pamiętam G'n'R z czasów ich największej świetności ? :dry: Hmmmm...:unsure:

madzik79 a kto nie pamieta G'n'R ? ja owszem a stara sie wcale nie czuje!!!! Ty tez nie powinnnas!!!

JOASIEK zeby ogolnie oznaczaja raczej cos negatywnego niz pozytywnego, ale tak samo mowi sie o niemowletach we snie- ze to zly omen...ale w naszym stanie za´dne senniki nie potrafia nagdonic za skomplikowana filtracja mysli u uczuc przyszlych mam....

Mi sie dzis snilo ze bylam w szpitalu i lekarz mi zrobil tak uciskal brzuch ze tak jak nieraz podczas ruchow dzidzi wystaje jakas stopka czy dupcia to on sprawil ze ukazaly sie rysy mojej coreczki....dziwne to bylo uczucie....

Co do snów, to ja ostatnio często budzę się z uczuciem, że nie mam brzucha :szok: - najczęściej dzieje się to w środku nocy jak maszeruję do wc i za każdym razem muszę stanąć przed lustrem w przedpokoju i upewnić się czy to aby nie jest prawda :baffled: Bardzo dziwne uczucie - tym bardziej, że w tych snach nie mam ani brzucha ani dzidzi :confused: Nie lubię takich snów :no:

To ja mam jakieś dziwne sny, bo ciągle mi sie sni,że jestem agentem do zadań specjalnych, albo zupełnie coś odwrotnego - złodziejem samochodów :-D:-D:-D No kompletnie nie łączy się to z maluszkiem :no::no: Ale to moze lepiej,ze nie sni mi sie poród, albo jeszcze coś gorszego :tak::tak:

reklama
a mi sie sniło ze sie spotkałysmy i to nie był jakis zaplanowany zlot jednorazowy tylko tak normalnie jak kolezanki (norma) u jednej z nas (nie wiem u której) na kawe i mowiłysmy do siebie swoimi nikami .;-):-D

Do góry