reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no my juz po lekarzu no i to co zawsze gardło zaczerwienione katar sciekajacy ech
ale generalnie Patryk w gorszym stanie ale narazie mam nie wykupywać antybiotyku jak do niedziele eurespal nie pomoże

reklama
Wolfia, napisze Ci wiadomosc na priva :tak::-):-)

Dziękuje za wiadomości i do zobaczenia:tak::happy:

Ale ogolnie mieszka mi sie bardzo dobrze, Zosia sie juz zaklimatyzowala na szczescie :)

Miło słyszeć, że bardzo dobrze Ci się mieszka i że Zosia też bez większych problemów polubiła nowy dom:tak:

Filip strasznie rozrabia, ale odnosimy coraz większe sukcesy w siusianiu na nocnik...a i jeden sukces praktycznie zaliczony - odstawiliśmy smoczek - bez większych ceregieli i udało sie...czasem w nocy sie przebudzi i płacze z smoczkiem w takim letargu, to dostaje na chwilkę i spokój - ja mu zabieram i jest oki....

Gratulacje nowych postępów:tak: Trzymaj się dzielnie Mysia;-) Jak najwięcej wolniejszych chwil i odpoczynku Ci życzę w tym całym młynie;-)

to było życzenie Wojtka ja chciałam napisać Wojcieszek ale nie chcial bo stwierdził że już nie jest dzidziusiem

No proszę jak dziesięciolatki znają swój stan dorosłości:-D W sumie to się mu nie dziwię;-) Poważny chłopak z niego a nie jakiś tam Wojtuś:rofl2::-D

no my juz po lekarzu...

Jak najszybszego powrotu do zdrówka Wam życzę:tak:

A na koniec witam się i życzę miłego dnia:happy: U nas dzisiaj pada i tak smutno za oknem - jesień:sorry2: Chciałabym móc wieczorem usiąść i poczytać forum, ale wtedy ma czas mój mąż, po powrocie z pracy i położeniu Młodego spać:sorry2: On ma swoje forum o szkółce tarota na gazeta.pl i jest tam adminem, więc ma trochę roboty:sorry2: A no i fotografia - druga pasja w życiu... chyba ma więcej tego niż ja:-p;-)

Hejo

tak jak pisze Wolfia - dzien smutny i deszczowy. Milenka nie chce sie zajac soba i nie mam czasu usiasc na BB. Moze jak pojdzie spac to bede miala czas.
Udanego dnia wszystkim.

WolfiA No proszę jak dziesięciolatki znają swój stan dorosłości:-D W sumie to się mu nie dziwię;-) Poważny chłopak z niego a nie jakiś tam Wojtuś:rofl2::-D
byc może jest to spowodowane tym ze ostatnio dla Wojtka autorytetem jest wujek (moj brat starszy) ktory jest zawodowym wojskowym ktory niedawno wrócil z misji w Afganistanie i nas odwiedzil a w trakcie pobytu pisal do Wojtka e- maile mySlę że tu moze być przyczyna Mój brat opowiadal mu różne histore i ja sie cieszę bo powiedział teżWojtkowi jakim człowiekiem powinien być żołnierz i są efekt bo więcej przyklda sie do nauki a ja nieraz tłumaczyłam mają tez jakieś swoje obietnice to tak dobra i fajna relacja między nimi :tak:także zainteresowania ma na razie w tym kierunku a co bdzie dalej czas pokaże

Witam sie w południe
Filip juz wstał,po 40 minutach..nawet dobrze domu nie ogarnęłam :zawstydzona/y:

dzięki dziewczyny za słowa uznania przy odstawieniu smoka - powiem szczerze, z bardzo sie tego bałam, bo widziałam, jak mały reaguje jak smoczek ginął -i wcale nie sądziłam ze tak będzie łatwo..a pomogła nam w ty bajka :tak: W dobranocnym ogrodzie wszystkie postacie idą na koniec spać i kolejno są pokazywane w łóżeczkach..i ja mówie do Filipka - "zobacz, (ta i ten) nie ma smoczka do spania, bo smoczek jest brzydki i niedobry, o! ten też nie ma smoczka! i ten też! Smoczek jest be!" no i Filip wziął i wyrzucił smoczek i poszedł spać bez i później już nie wołął, i tak jakoś sie udało..

Poza tym u nas pogoda ładna, słonko, bezwietrznie i ciepło. Jejuś żeby tak w listopadzie miło było..

Niestety maż to nawet najładniejszą pogodę i najfajniejszy dzień potrafi zepsuć swoim zachowaniem...eah..

WolfiA No proszę jak dziesięciolatki znają swój stan dorosłości:-D W sumie to się mu nie dziwię;-) Poważny chłopak z niego a nie jakiś tam Wojtuś:rofl2::-D
byc może jest to spowodowane tym ze ostatnio dla Wojtka autorytetem jest wujek (moj brat starszy) ktory jest zawodowym wojskowym ktory niedawno wrócil z misji w Afganistanie i nas odwiedzil a w trakcie pobytu pisal do Wojtka e- maile mySlę że tu moze być przyczyna Mój brat opowiadal mu różne histore i ja sie cieszę bo powiedział teżWojtkowi jakim człowiekiem powinien być żołnierz i są efekt bo więcej przyklda sie do nauki a ja nieraz tłumaczyłam mają tez jakieś swoje obietnice to tak dobra i fajna relacja między nimi :tak:także zainteresowania ma na razie w tym kierunku a co bdzie dalej czas pokaże
Niestety z doświadczenia wiem, że to bardzo trudna droga.

Joasiu,to super,ze Twoj brat ma tak pozytywny wpływ na Wojtusia:tak:.Mysle,ze dzieciakom potrzeba takich pozytywnych wzorcow.Widze,ze niestety dla sporej czesci dzieci i młodej;-) modziezy idolem moze stac sie agresywny,nieuczacy sie kolega:baffled:.Serio:baffled:.
Moj Bartus znowu nie lubie jak mowie do niego Bartoszek:-D,mowi,ze Bartus/Bartek moze byc:tak:;-).

Witam.
Dziś 2 godzinki na spacerku i mały padł zmęczony.Ach,ale si dotleniłam...:-D:tak::tak:

Aha,do bardziej doświadconych ode mnie w dziedzinie komputerowej,co mi włączył Kuba,że widzę wszystkie posty pisane bardzo małymi literkami(tylko Tyci posty czytam normalnie...)ratunku,bo oczy mi bolą od tych małych literk:baffled:

reklama
Ja mam opere i w prawym gornym rogu mam lupe i tam zawsze musze miec 100%,zeby miec normalny obraz:tak:.Jesli jest mniej lub wiecej to odpowiednio mi sie zmienia obraz.Nie ma jeszcze Bartka,to bym sie go zapytała Rozalka:-D.jest adminem na swoim forum i wszystkiego sie sam uczy,ja jestem przy nim zielona:baffled:

Do góry