reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dziś mąż będzie szybko z pracy,strasznie sie cieszę,pojedziemy na zakupy i spacer...
Witam:-) My identycznie;-) Prawie pusto w lodówce
Wczoraj znajomi zaprosili nas do siebie na weekend, bo za dwa tygodnie wracają do Polski. Szkoda mi, bo to są naprawdę fajni ludzie i jedyni znajomi jakich tu mieliśmy tak naprawdę Poza tym mają córeczkę z lutego, więc w wieku Vickiego i super się razem bawili Chyba będę musiała się rozejrzeć za jakimś nowymi Mamami;-) Swoją drogą Karolina chyba gdzieś niedaleko nas mieszka, więc może pora nawiązać bliższą znajomość;-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Hej
pogoda nawet fajna, tylko chlodno.
Ja niestety nie poprawie sposobu pisania swoich postow.Z gory przepraszam Nie mam polskich liter.
Wolfia, zgadza sie - dosyc blisko siebie mieszkamy, hi hi.
Ja niestety nie poprawie sposobu pisania swoich postow.Z gory przepraszam Nie mam polskich liter.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Karolino a masz może jakieś gg albo coś w tym stylu, żebyśmy się mogły skontaktować Już wcześniej miałam zapytać jak tylko się przeprowadziliśmy tutaj z Dublina;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witam:-) My identycznie;-) Prawie pusto w lodówce
Wczoraj znajomi zaprosili nas do siebie na weekend, bo za dwa tygodnie wracają do Polski. Szkoda mi, bo to są naprawdę fajni ludzie i jedyni znajomi jakich tu mieliśmy tak naprawdę Poza tym mają córeczkę z lutego, więc w wieku Vickiego i super się razem bawili Chyba będę musiała się rozejrzeć za jakimś nowymi Mamami;-) Swoją drogą Karolina chyba gdzieś niedaleko nas mieszka, więc może pora nawiązać bliższą znajomość;-)
No to diewczyny,migiem na kawkę i spacerek.;-)Hej
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
No to diewczyny,migiem na kawkę i spacerek.;-)
Aż tak blisko to my niestety nie mamy Pewnie z 40min. samochodem;-) Może jakiś weekend wypali jak mąż będzie w domu, bo ja nie mam jeszcze prawojazdy Albo zapraszam do siebie;-)
reklama