reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

dziękuję :tak:;-):-D walczę z nałogiem ha ha ha

miłego dnia u nas już zaraz kończy się Horton slyszy ktosia i śmigamy na spacer. miłego dnia do usłyszenia pa

p.s. udanych zakupów tym co się wybierają

reklama
Dziś mąż będzie szybko z pracy,strasznie sie cieszę,pojedziemy na zakupy i spacer...:tak:

Witam:-) My identycznie;-) Prawie pusto w lodówce:-p
Wczoraj znajomi zaprosili nas do siebie na weekend, bo za dwa tygodnie wracają do Polski. Szkoda mi, bo to są naprawdę fajni ludzie i jedyni znajomi jakich tu mieliśmy tak naprawdę:sorry2: Poza tym mają córeczkę z lutego, więc w wieku Vickiego i super się razem bawili:tak: Chyba będę musiała się rozejrzeć za jakimś nowymi Mamami;-) Swoją drogą Karolina chyba gdzieś niedaleko nas mieszka, więc może pora nawiązać bliższą znajomość;-)

Hej :)

pogoda nawet fajna, tylko chlodno.
Ja niestety nie poprawie sposobu pisania swoich postow.Z gory przepraszam ;) Nie mam polskich liter.
Wolfia, zgadza sie - dosyc blisko siebie mieszkamy, hi hi.

Witam:-) My identycznie;-) Prawie pusto w lodówce:-p
Wczoraj znajomi zaprosili nas do siebie na weekend, bo za dwa tygodnie wracają do Polski. Szkoda mi, bo to są naprawdę fajni ludzie i jedyni znajomi jakich tu mieliśmy tak naprawdę:sorry2: Poza tym mają córeczkę z lutego, więc w wieku Vickiego i super się razem bawili:tak: Chyba będę musiała się rozejrzeć za jakimś nowymi Mamami;-) Swoją drogą Karolina chyba gdzieś niedaleko nas mieszka, więc może pora nawiązać bliższą znajomość;-)

Hej :)

pogoda nawet fajna, tylko chlodno.
Ja niestety nie poprawie sposobu pisania swoich postow.Z gory przepraszam ;) Nie mam polskich liter.
Wolfia, zgadza sie - dosyc blisko siebie mieszkamy, hi hi.
No to diewczyny,migiem na kawkę i spacerek.;-)

Dzieńdoberek! Ja znowu chora, ciągnie się jakieś cholerstwo za mną już ponad 3 tygodnie :baffled: a do tego w domu znowu niet neta. ledwo siedzę w pracy dzisiaj :crazy:

Piję drugą kawkę,a jakoś sie czuje smętnie....bez życia.:confused:
Ziewam,spać sie chce(a spałam dłuuugo)...mam lenia.Depresja jesienna.:baffled:

reklama
I ja się witam:tak:
Po 4 dniach laby w domu ciężko mi się zabrać do roboty. Jakaś rozkojarzona dzisiaj jestem, piję kawę, czerwoną herbatę i dalej ziewam:baffled:

Do góry