reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja mam opere i w prawym gornym rogu mam lupe i tam zawsze musze miec 100%,zeby miec normalny obraz:tak:.Jesli jest mniej lub wiecej to odpowiednio mi sie zmienia obraz.Nie ma jeszcze Bartka,to bym sie go zapytała Rozalka:-D.jest adminem na swoim forum i wszystkiego sie sam uczy,ja jestem przy nim zielona:baffled:

mi się powiększa jak wcisnę klawisz "Ctrl" ze znakiem "+" kilka razy :tak:

Dzięki,jesteście kochane.:tak:
Ostatecznie przeszłam też na Operę i jest OK.Póżniej pokombinuje.:tak:

reklama
witajcie lasencje :-)
dzis pierwszy dzien w pracy po meeegaa długiej przerwie i jakos sie odnaleźć nie mogę:baffled: ja chce do domciu:sorry2: polubiłam to moje "leniuchowanie" domowe z Hubkiem i tak mi smutno było rano jak wychodziłam do pracy a on jeszcze spał.... dzwoniłam do amamy i pytałam i mówiła, że Hubek niemile zaskoczony był, że mamy nie ma.... no ale co tam w dobrych rekach jest to nie powinnam sie martwić, tylko tęskno mi do niego....
no ale za wami tez sie stęskniłam:-) no a w domciu neta jak na lekarstwo i czasu brak na wszystko...
pewnie nie narobie juz zaległości, ale postaram sie chociaz byc teraz na bieżąco

buziole

Hej :) maz kupił mi orange free...w koncu mam jakis dostep, lecz niestety strony sie tak wolno otwieraja ze rezygnuje szybko :/

Ale fotki, jak tylko bede u siostry dolacze :-) bo z tego nie da rady;-)

ide Was poczytac :tak:

Witam i ja:-)

Dzisiaj pobudka o 5.40:sorry2:.....
jestem zla jak osa, wczoraj wieczorkiem byla jakas awaria<pekla jeszcze poniemiecka rura> i nie ma wody dopiero dzisiaj cos kolo 16, MOZE bedzie:wściekła/y:
Wczoraj pakowalam manele i jechalismy do mojej mamy sie wykompac:-D
Ale i tak mam nerwa bo sterta naczyn stoi w zlewie....wrrrr.......na szczescie ide do pracy i nie bede tego widziala:-p

reklama
Do góry