reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Joanna i ja Ci zycze wszystkiego naj zeby wszystko sie ukladalo po waszej mysli
S015_big.jpg

Witam ;-) a mnie dobija pogoda znowu pada:-( moje dziecko sie dopytuje gdzie sie zgubiło słoneczko:sorry2:

Witam :-)
My dziś też wcześniej na nogach niż zwykle :tak: bo wstałyśmy o 8.30. Może Oli pójdzie normalnie spać, bo wczoraj to było jeszcze gorzej niż w dni poprzednie.

Joanna, najserdeczniejsze życzenia imieninowe,
pomyślności w życiu i samych radosnych chwil :)

Joanno duzo szczescia i miłosci...spoznione ale szczere
goska no rzeczywiscie wczesnie;-):-pja codziennie o 5.50:-pi sie nie chwale:-p:-p:-p;-) (czasem uda mi sie przysnac)...a co do przypadkowego wejscia;-):ninja2:i miłego zwiedzania ...to ja sie usmiałam jak nie wiem:-p:rofl2:

u mnie szpital...lekarz w pracy;-):-D nie wiem czy mu łobiad dac(wczorajszy) czy nie:baffled::rofl2:;-)

;-):-D:-D ostatnio wstawałyśmy po 8:00 wiec dla mnie to wcześnie ale o 10:00 poszła spać i godzinkę pospała ale chyba kaszel jej dokuczał i to był powód tej pobudki

co do zwiedzania to miło że ktoś wita gości :ninja2::ninja2::ninja2: też bym musiała zrobić powitanie bo namiętnie mnie ktoś czyta ;-)

z ciekawosci sprawdziłam:szok::szok::szok:czesciej duzzzo:-Dniz mnie:-p:rofl2:
dziewczyny, jeżeli chodzi o wchodzenie na profil, bo chyba o tym mówicie, to może same sobie podbijacie licznik, bo każde otwarcie strony jest rejestrowane.

reklama
Do góry