reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Joanna co się stało :confused: wITAM jestem wściekła bo pracodawca mojego męża wiedzial wcześniej że sprzedaje stację tam gdzie pracuje mój mąż i nie raczył go o tym wcześniej poinformować tylko z dnia na dzień został bez pracy Ja przeciez z dnia na dzień też pracy nie znajdę najgorszeże zaczęłam kurs i wpłaciłam 1 rate i teraz nie mam nawet możliwości umówić sie na jazdy ale nie to najważniesze Dla mnie to to zę jakim trzeba być s.....synem zeby tak zrobić z pracownikienm przecież o takich rzeczach informuje sie wcześniej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale dostałam prezent na imieniny :-:)-( mój mąż teraz poszedł do lekarza bo musi dostarczyc zaświadczenie czy może pracować w nocy ale to nie na dłuższą metę :no::no::no:

Joanna,to bardzo nie w porzadku:no:.A mezowi nie nalezy sie jakis okres wypowiedzenia?Do diaska,przeciez macie 3 dzieci!Rece opadaja jak niektorzy sie niepowaznie zachowuja:wściekła/y:.

należy mu sie 2 tygodnie wypowiedzenia choć ta jego umowa to też g... warta sie okazuje dzwoniłam do Państwowej Inspekcji Pracy i okazało sie ze jak pracuje dłużej jak 3 lata to ma dłuższy czs wypowiedzenia i za ten czas należy sie wynagrodzenie Mąż dzwonił że do lekarz sie nie dostał musial pojechac po skierowanie może go ze skierowaniem przyjmie lekarz :wściekła/y: mnie to najbardziej wkurzyło to że przecież jak byśmy wiedzieli wcześniej to ja poszukałabym pracy a tak z dnia na dzień nie sposób bo przecież trzeba zorganizowa opiekę do Gaby bo starszaki mogłyby być do 16 na świetlicy Mó mąż ma dużą wadę wzroku(_-11) i nie wszędzie może pracować nie może dzwigaći ciężko pracować fizycznie bo może stracic wzrok pozostaje mu tylko praca w ochronie albo na stacji paliw bo na uprawienia Mąż żałuje tylko że wcześniej nie chodził po lekarzach inie leczył sie bo może mialby rentę Aż mi się płakać chce z tego wszystkiego :-(Tycia jego nie obchodzi ze my mamy 3 dzieci :no: bo on ma kasy po szyję i nie wie co to odmawiac sobie :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hejo! Znów czeka nas siedzenie w domu, bo cały dzień ma padać :crazy:

Joanna, współczuję sytuacji, szef męża postąpił po świńsku. Już oszukał na wstępie, źle sporządzając umowę - tę sprawę bez problemu wygracie w sądzie pracy, ja bym się nie zastanawiała ani minuty :no:

Aga , ja tez zycze zdrówka:tak:

Joanna
bardzo mi przykro. Mam nadzieje, ze mezowi uda sie szybko znalezc prace.

Ostatnia edycja:
reklama
witam ciesze sie bo mo mąż ma prace na innej stacji z poprawioną umową o pracę troche godziny nie bardzo bo od 8-18 i od 18-8 ale lepsze to niz mialby siedziec w doimu Lekarz badanie podpisal bo nawet niezle wyszly mojemu mężowi Wczoraj mnie ojciec zaskoczył bo najpierw zadzwonil ze wrócił mój brat z misji z Afganistanu cały i zdrowy a potem złozył mi żczenia imieninowe ale nie myślałam ze przyjdzie z kwiatami :szok: przecież nie rozmawiamy ze soba juz tyle lat była też moja mama i koleżanki dzwoniły z życzeniami i dostałam ok 20 sms Chyba sie zmieniam bo jakos nie licze na prezenty ale cisze sie ze pamietaja o mnie :-D Nareszcie wiemy na czym stoimy bo niepewnosc jutra dobija DZIEKUJE wszystkim za slowa otuchy :tak: milego dnia :-)AGA ZDRÓWKA ŻYCZE

Do góry