Teraz dopiero jej skoczy, bo każda bedzie chciała sie przekonać jaką ta gwiazda nasza ma popularność.napewno nie sorki ale pierwszy raz weszłam a licznik u goski 1000 ponad
reklama
Gosia, z boku przecież masz osoby Cię odwiedzające, więc możesz sprawdzić. Przynajmniej te ostatnie.dzięki za podbicie dziś szukałam czegos co wcześniej napisałam i było 999 otwarć a teraz z ciekawości zaglądam i o 11 więcej ciekawe kto mnie tak namiętnie podgląda to że podbijam sobie to wiem ale jak szukam czegoś to tak mi najłatwiej a gdzieś to mam że mi ten stan licznika rośnie ;-)
Dzien dobry
Joanna bardzo mi przykro z powodu pracy Twojego meza......nawet tego nie skomentuje, bo az rece opadaje:-(
Dziewczyny zdrowka Wam wszystkim zycze......
U nas pogoda okropna, mam juz dosc tej jesieni......ciagle tylko kicham, smarkam
a tu jescze do parcy trzeba isc....och jak ja zazdroszcze paniom ktore siedza w domku z pociechami, .....po mimo ze w domu zawsze jest o wiele wiecej do zrobienia niz w pracy;-)
Joanna bardzo mi przykro z powodu pracy Twojego meza......nawet tego nie skomentuje, bo az rece opadaje:-(
Dziewczyny zdrowka Wam wszystkim zycze......
U nas pogoda okropna, mam juz dosc tej jesieni......ciagle tylko kicham, smarkam
a tu jescze do parcy trzeba isc....och jak ja zazdroszcze paniom ktore siedza w domku z pociechami, .....po mimo ze w domu zawsze jest o wiele wiecej do zrobienia niz w pracy;-)
Hejka! U nas za oknem brak słoneczka (co pewnie będzie coraz częstsze :-() no ale nie pada, więc tak źle nie jest. Niedugo się wybieramy parę spraw pozałatwiać, a potem przychodzi do mnie przyjaciółka. Zostały jej jeszcze niecałe 2 miesiące do porodu, Oli pewnie znów będzie chciała, żeby jej pokazała tą piłkę, którą ma pod sukienką
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) Jakoś tak od tygodnia nie mogłam się zebrać, żeby coś napisać Czytałam na bieżąco co u Was nowego, ale na pisanie weny nie miałam. Zresztą po tym przestawieniu czasu jakoś nie mogę dojść do siebie. Chodzę ospała, zmęczona i taka bez chęci do czegokolwiek. Z Vickiem też jakoś tak nie bardzo, ale to najprawdopodobniej przez zębolce, bo nie ma ani aktaru, ani kaszlu tylko potrafi mi temperatura skoczyć tak do 37.8*C i kupkę ma bardziej rozrzedzoną
Mi Victor podnosi czasem bluzkę, albo górną część piżamy, żeby odsłonić brzuch i dać buzi dzidziusiowi;-) A jak mówię, że mu zimno to mi zasłania bluzkę i "robi papa". Zresztą teraz jest etap, że daje buzi wszystkim dzidziusiom, tym w gazetach, w TV i gdzie tam je tylko znajdzie;-) Może dlatego, że staramy się go przygotować do przyjścia rodzeństwa na świat
Też sprawdziłam z ciekawości;-) Jestem pod wrażeniem liczby odwiedzających Twój profil - gratulacje;-)
Joanno wszystkiego najlepszego z okazji imienin Dobrze, że mąż szybko znalazł nową pracę
Witam Joasiek po dłuższej przerwie;-)
...a potem przychodzi do mnie przyjaciółka. Zostały jej jeszcze niecałe 2 miesiące do porodu, Oli pewnie znów będzie chciała, żeby jej pokazała tą piłkę, którą ma pod sukienką
Mi Victor podnosi czasem bluzkę, albo górną część piżamy, żeby odsłonić brzuch i dać buzi dzidziusiowi;-) A jak mówię, że mu zimno to mi zasłania bluzkę i "robi papa". Zresztą teraz jest etap, że daje buzi wszystkim dzidziusiom, tym w gazetach, w TV i gdzie tam je tylko znajdzie;-) Może dlatego, że staramy się go przygotować do przyjścia rodzeństwa na świat
no faktycznie Gosia troche cie ludzi podgląda
Też sprawdziłam z ciekawości;-) Jestem pod wrażeniem liczby odwiedzających Twój profil - gratulacje;-)
Joanno wszystkiego najlepszego z okazji imienin Dobrze, że mąż szybko znalazł nową pracę
Witam Joasiek po dłuższej przerwie;-)
reklama