No to pięknie kochana! Super że bez obrażeń! Ja tak mogłabym rodzić non stopCały poród trwał nie całe 4 godziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to pięknie kochana! Super że bez obrażeń! Ja tak mogłabym rodzić non stopCały poród trwał nie całe 4 godziny
trzymam kciuki by się udałoJa dzis po usg
Nadal miednicowo lezy
Jutro idziemy do szpitala ponownie juz na obrot, jesli sie nie uda to termin cesarki wyznaczą
Waga okolo 3400 na dzis
Dzięki! Baaardzo bym chciała…trzymam kciuki by się udało
no u mnie już termin ustalony bo na obrót nie było szansy ze względu na położenie łożyska, dużą wagę w stosunku do wód płodowych, no i wspólnie zdecydowaliśmy że jednak bezpieczniej będzie zrobić cesarkę.Ja dzis po usg
Nadal miednicowo lezy
Jutro idziemy do szpitala ponownie juz na obrot, jesli sie nie uda to termin cesarki wyznaczą
Waga okolo 3400 na dzis
Gratulacje! Dużo zdrówka!Hej, urodziłam o 13.16 zdrowego synka z wagą 3165 gram 53 cm. W 38 tygodniu
Gratulacje!Witamy się my we dwoje. Dzisiaj cesarka.
Rozumiem, to u nas wg lekarza warunki są (z dziś) waga ok, łożysko ok i pępowina okno u mnie już termin ustalony bo na obrót nie było szansy ze względu na położenie łożyska, dużą wagę w stosunku do wód płodowych, no i wspólnie zdecydowaliśmy że jednak bezpieczniej będzie zrobić cesarkę.
trzymam mocno kciuki żeby się udałoRozumiem, to u nas wg lekarza warunki są (z dziś) waga ok, łożysko ok i pępowina ok
Ale jak nie pójdzie to juz wyjscia nie ma:/
Oo owspaniale! Duzo zdrowka i spokojnego czasu dla WasMy dziś wychodzimy do domu życzę wam , szczęśliwego rozwiązania kochani