reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Takie mam zlecone: morfologia, badanie moczu, glukoza, grupa krwi, PTA, HIV, HCV, WR, Hbs, Toxo IgG IgM, różyczka IgG IgM, cytomegalia IgG IgM. Te które są napisane jak byk to logiczne, że wiem. Najbardziej zastanawia mnie skrót PTA, tzn jak to się nazywa w Diagnostyce 🤣
Nie miałam PTA, ale google podpowiada tak: Pośredni test antyglobulinowy (PTA).

reklama
Wiem właśnie ze są pakiety ale jak sprawdzałam to są tam jakieś badania których wcale nie mam zleconych i niektórych nie ma wcale :( Także do doopy te pakiety 🤣
no to prawda ale czasami można coś upolować, wiec ja już nie kupuje wcześniej tylko idę i wykupuje w punkcie pokazując kartkę od lekarza bo kiedyś tak namieszała ze byłam w plecy 🙈

no to prawda ale czasami można coś upolować, wiec ja już nie kupuje wcześniej tylko idę i wykupuje w punkcie pokazując kartkę od lekarza bo kiedyś tak namieszała ze byłam w plecy 🙈
U mnie niestety w punkcie zawsze jest drożej. Bo jest podana cena w punkcie i internetowo. Nawet za pobranie w punkcie jest złotówka drożej 🤣 W ogóle bez sensu to doliczanie opłaty za pobranie. Ale chyba wolę w ten sposób bo jak pójdę do labo przy przychodni to będę musiała stanąć chyba o 5 żeby tam się dostać 🤣🤣

Co prawda może i byłoby taniej ale ja naprawdę wole dopłacić i czekać w dogodnych warunkach bo tam to jest zawsze tyle ludzi ze kiedyś zemdlałam tak mi było duszno. Masakra jakaś

Są tu dziewczyny które dużo przeżyły i się udzielają cały czas.
Nie przeżyły tego co ja.... też jestem za prywatnym wątkiem i też chciała bym opowiedzieć swoją historię na prywatnym wątku i się udzielać itp każdy robi to co dla niego potrzebne na wcześniejszym wątku była masa dziewczyn które roniły dzieci po 7 razy i poprostu pisały po badaniach prenatalnych bo niechcialy po raz kolejny się zżywac z dziewczynami a potem żegnać mało tego gdy większość dziewczyn była po badaniach prenatalnych I był utworzany wątek prywatny i tak doszło 10 osób I już nie do wątku prywatnego tylko ogólnego. Myślę że każdemu powinno się dać szansę I poczekac

reklama
Nie przeżyły tego co ja.... też jestem za prywatnym wątkiem i też chciała bym opowiedzieć swoją historię na prywatnym wątku i się udzielać itp każdy robi to co dla niego potrzebne na wcześniejszym wątku była masa dziewczyn które roniły dzieci po 7 razy i poprostu pisały po badaniach prenatalnych bo niechcialy po raz kolejny się zżywac z dziewczynami a potem żegnać mało tego gdy większość dziewczyn była po badaniach prenatalnych I był utworzany wątek prywatny i tak doszło 10 osób I już nie do wątku prywatnego tylko ogólnego. Myślę że każdemu powinno się dać szansę I poczekac
Myślę, że każda z nas ma swój bagaż doświadczeń i takie stwierdzenie nie jest na miejscu.
Prośba o wątek prywatny poszła, zostanie on założony i zastanowimy się, co dalej.
Większość aktywnych dziewczyn jest za i dyskusja na ten temat trwa

Do góry