Oleczqa002
Fanka BB :)
Ja mam córcię 2 latka i 2 mceCzytałam że jest tu już parę mam ? Czy jednak dla większości dziewczyn to będzie pierwszy dzidziuś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam córcię 2 latka i 2 mceCzytałam że jest tu już parę mam ? Czy jednak dla większości dziewczyn to będzie pierwszy dzidziuś ?
Ojejku to ja na szczęście nie aż tak ale też jem duuuużo więcejJa nie mam takich bóli ale za to wzdęcia zaczęły mnie mocno męczyć. Do tego stopnia, że w nocy spać nie mogę. Może muszę jeść mniej
Tak, od miesiąca chodzi, a nawet próbuje teraz biegaćChodzi już?
Ja idę na zwolnienie jak tylko będę mogła. Pracuje z dziećmi, które przychodzą często chore czy przeziębione, w gorsze dni niektóre potrafią podrapać/uderzyć/ugryźć. Czasem muszę je dźwigać bo gdzieś wejdą, spadają albo się kładą i nie chcą iść. Także mam nadzieje, że jeszcze przyszły tydzień a potem już będę siedziała w domuJa się zastanawiam jak długo pracować, kontakt z kotami mam na szpitalu, na wizytach. Czasem agresywne boję się żeby mnie nie podrapały a i kuwety też się im sprząta.
Też tak mam. Ostatnio się przebudzilam i aż mnie skręcało z bólu brzucha Za dnia nic a na wieczór brzuch balonJa nie mam takich bóli ale za to wzdęcia zaczęły mnie mocno męczyć. Do tego stopnia, że w nocy spać nie mogę. Może muszę jeść mniej
Ogólnie to nawet jeśli miałabyś się zarazić od kota to musiałby to być kot wychodzący, polujący na gryzonie taki domowy kot to nieszkodliwy jest, chyba że się go karmi surowym mięsem częstoA jak to jest z tą toksoplazmozą? Ja jestem dodatnia, jako dziecko mnóstwo czasu spędzałam z kotami więc musiałam kiedyś przechodzić. Teraz mam kota i nie wiem, czy mam się czego bać? Czy już drugi raz się nie zarażę?
Ja mam pracę fizyczną, cały dzień na nogach praktycznie (Rossmann) więc jeśli lekarz mi zaproponuje zwolnienie to się nie będę opierać. A po mojej ostatniej stracie pewnie tak będzie