Ja kupiłam stokke używana. Będę musiała dokupić stojak i wkładkę dla noworodka. Dla córki mieliśmy wanienkę Shnuggle, ale potem sprzedałam i kupiłam stokke.Właśnie odkryłam że są takie i mam dylemat, przyjąć za darmo zwykło czy wydać pieniądze na składana
reklama
MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wy też macie problem ze snem? Ja dzisiaj zaczęłam urlop a oczy jak 5 zł już po 5 rano. Musiałam wstać, ponieważ bolą mnie plecy
Ja wstaje średnio 2 razy do toalety w tym jeden raz coś zjeść bo głodna jestem a dzisiaj od 5 się kręciłam do 7:30 wytrzymałam to już się po prostu trzeba przyzwyczajać
MoniqeOO
Fanka BB :)
Maria też właśnie jakby lunatykuje, chyba po tacie. Mamy na tyle niskie jej łóżko (materac i niski stelaż) że nawet gdyby spadła to nic się nie stanie. Dla bezpieczeństwa obok podkładamy na noc materac z łóżeczka. Łóżko robiliśmy na tyle duże by któryś z nas spokojnie wyspał się obok niej. I właśnie jak są takie gorsze okresy albo jest chora to ktoś z nas śpi u niej i każdy zadowolony. Jak woła w nocy to idziemy do niej a nie ona do nas więc sypialnia nasza! Ja bardzo polecam takie rozwiązanieZaraz będzie 15mcy
Ona się okropnie wierci. W nocy wstaje, siada, chodzi po łóżku, jakby lunatykowała. Plus niestety musi ssać pierś co 40 minut. Więc łóżeczko odpada, a sama w łóżku żeby spała, to się boję jednak. W łóżeczku ze szczebelkami byłaby bezpieczniejsza, ale jak mam co 40 minut wstawać i potem ja usypiać dodatkowo (bo jak nie ma piersi to od razu oczy jak 5zl) to idzie się wykończyć. Na drzemki też z nią leżę w łóżku, inaczej wstaje po 20 minutach :/
Edit: miałam wrażenie że w zwykłym łóżeczku było jej za mało miejsca bo ciągle się wierciła i obijała o boki i też wybudzała. W dużym łóżku śpi lepiej.
Moj kregoslup umarlby bez stojaka. Wielka wygoda bo nie wyobrazam sobie kapac malej na kanapie, za duzo pierdzielenia sieTeż postanowiłam teraz nie kupowac za dużo i chciałabym zapytać Was czy ktoś z was używał wanienki do kąpieli bez stojaka. Przy pierwszym mieliśmy stojak, dzisiaj dostanę wanienkę i myślę sobie że ten stojak miejsce zajmuje a da się bez niego obejść, jak kapiecie/ kapuście niemowlaki?
Ja za każdym razem bez stojaka na podłodzeTeż postanowiłam teraz nie kupowac za dużo i chciałabym zapytać Was czy ktoś z was używał wanienki do kąpieli bez stojaka. Przy pierwszym mieliśmy stojak, dzisiaj dostanę wanienkę i myślę sobie że ten stojak miejsce zajmuje a da się bez niego obejść, jak kapiecie/ kapuście niemowlaki?
U nas zawsze mąż kąpał, tak myślę żeby na stole stawiać a czy używaliście tej składanej, czy Wam się sprawdziła?Moj kregoslup umarlby bez stojaka. Wielka wygoda bo nie wyobrazam sobie kapac malej na kanapie, za duzo pierdzielenia sie
Ja odkąd jestem w ciąży wybudzany się wcześniej niż zwykle a i w nocy conajmniej jedna pobudka na picie i toaletęDziewczyny czy wy też macie problem ze snem? Ja dzisiaj zaczęłam urlop a oczy jak 5 zł już po 5 rano. Musiałam wstać, ponieważ bolą mnie plecy
reklama
Mam podobna ale narazie jej nie uzywam. Nie mam jeszcze brzuchaOd wczoraj w Lidlu są w promocji takie poduszki wielofunkcyjne do spania za 24 zł kupiłam, może pomoże w spaniu?