reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Dziękuję dziewczyny za rady dot. pieluszek :) tyle mi tego napisalyście że chyba muszę sobie sciagawke zrobić bo się pogubie 😅
Podkłady higieniczne też dobry tip! Wpadłam na to żeby podkładać kotu jak przeziębiony i się ślini, a zastosowania dla dziecka bym nie wymyśliła 🫣😂 ehhh 😁
naprawdęwpadła, zeby kotu podkład da?! Hahaha ja bym nie Wpadła, zeby kotu podkład dać 🤣😂w rossmanir są takie fajne, specjalnie dla dzieci, nie są takie duże, takie w sam raz. Ja też ich używałam wielorazowe, przewijałam na nich.

reklama
Powiem wam że narazie jestem przerażona trochę zakupami dla dziecka, nawet nie wiedziałam że są różne rodzaje pieluszek 😮 ile kupic wszystkiego, jaki rozmiar, ogólnie urządzanie pokoika mnie przerasta jak na razie, mam nadzieję że jak się lepiej poczuje to dostanę weny bo ogólnie bardzo lubię remonty, dekoracje i takie tam, ale na razie tylko chce mi się spać 😢

Powiem wam że narazie jestem przerażona trochę zakupami dla dziecka, nawet nie wiedziałam że są różne rodzaje pieluszek 😮 ile kupic wszystkiego, jaki rozmiar, ogólnie urządzanie pokoika mnie przerasta jak na razie, mam nadzieję że jak się lepiej poczuje to dostanę weny bo ogólnie bardzo lubię remonty, dekoracje i takie tam, ale na razie tylko chce mi się spać 😢
Ja właśnie też mam taki problem, że się boję żeby wszystko kupić. Skąd wiedziec czego ile i jakie i wgl 🤣 u nas malutki pokoik to nie bardzo jest co urządzać. Skos jest i praktycznie tylko dwie ściany do manewrowania 🤣 jakas ładna tapeta albo kolor i naklejki i tyle. Komoda. I potem łóżeczko. Bo narazie to łóżeczko bedzie u nas w sypialni🤷‍♀️

U nas starczyła hemnes z Ikei. Duża i wszystko weszło. Na niej była nakładka przewijak. Teraz inne pomieszczenia i nie wiem. Córka ma w tej chwili ubrania u nas w szufladzie w szafie.
Ja mam dwie malm- jedna 4 szuflady i tam są ciuszki, a druga 3 szuflady i tam są ręczniki, pieluchy, kocyki, zimowe kombinezony itp.

Ja właśnie też mam taki problem, że się boję żeby wszystko kupić. Skąd wiedziec czego ile i jakie i wgl 🤣 u nas malutki pokoik to nie bardzo jest co urządzać. Skos jest i praktycznie tylko dwie ściany do manewrowania 🤣 jakas ładna tapeta albo kolor i naklejki i tyle. Komoda. I potem łóżeczko. Bo narazie to łóżeczko bedzie u nas w sypialni🤷‍♀️
Tez nie mamy za dużego pokoju, ale minimalny tez nie jest , ok 10m2
Mi marzy się fototapeta z balonam ❤️
Tylko jeszcze nie wiem czy ze sztukateria czy bez. Ogólnie mamy taki sufit bialy ale z desek i chyba będzie że sztukateria za dużo nawalone, zobaczymy

Załączniki

• Screenshot_20220605-163246_Google.jpg
    Screenshot_20220605-163246_Google.jpg
    359,6 KB · Wyświetleń: 71
  • Screenshot_20220502-214049_Chrome.jpg
    Screenshot_20220502-214049_Chrome.jpg
    492 KB · Wyświetleń: 72
Ja mam dwie malm- jedna 4 szuflady i tam są ciuszki, a druga 3 szuflady i tam są ręczniki, pieluchy, kocyki, zimowe kombinezony itp.
Ja mam w sypialni 2 malmy pojemne, uwielbiam je, myślę że dla dzidzi kupie takie 3 szufladowe podwójne bo też takie są w ofercie, chociaż nie wiem czy nie będą za niskie pod przewijak

Załączniki

• 20211009_100852.jpg
    20211009_100852.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Ogólnie one są trochę za wąskie na przewijak, ale mąż dostanie zlecenie na zrobienie takiej półeczki, żeby z tyłu dostawić to się powiększy blat i nie będzie dziur z tyłu :)

Załączniki

• Screenshot_20220722-191508_Google.jpg
    Screenshot_20220722-191508_Google.jpg
    367,7 KB · Wyświetleń: 79
  • Screenshot_20220722-191536_Google.jpg
    Screenshot_20220722-191536_Google.jpg
    409,2 KB · Wyświetleń: 79
Do góry