I przy raczkowaniu... i nauce chodzenia... i zabawach w piaskownicy...Oj tak najpierw jest bardzo dużo przebierania a potem jeszcze więcej przy rozszerzaniu diety
reklama
MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Wtedy to już chyba zostaje po prostu ocena czy da rade jeszcze trochę w tym pochodzić czy już do przebraniaI przy raczkowaniu... i nauce chodzenia... i zabawach w piaskownicy...
U nas starczyła hemnes z Ikei. Duża i wszystko weszło. Na niej była nakładka przewijak. Teraz inne pomieszczenia i nie wiem. Córka ma w tej chwili ubrania u nas w szufladzie w szafie.Właśnie ja bym chciała komodę z szufladami. Ale takimi glebokomi i dużymi. Plus do tego organizery i myślę że się pomieści. Bo pokoik dziecięcy mamy dość mały akurat i jeszcze jest skos wiec nie za bardzo jest możliwość na szafe
ja myślę żeby szare do sufitu wstawić w sypialni . Córka ma pokój na razie w nim nie śpi ,ale też jest mały i dużo rzeczy się nie mieści łóżko ,szafa narożna i zabawki . Syn jest duży więc nie ma opcji mu coś tam kolejnego dostawiać do pokoju .Właśnie ja bym chciała komodę z szufladami. Ale takimi glebokomi i dużymi. Plus do tego organizery i myślę że się pomieści. Bo pokoik dziecięcy mamy dość mały akurat i jeszcze jest skos wiec nie za bardzo jest możliwość na szafe
ja mam jeszcze szafę duża w pokoju przed garażem ,ale wciąż mało miejsca najlepiej bym chciała szafę z samymi półkamiU nas starczyła hemnes z Ikei. Duża i wszystko weszło. Na niej była nakładka przewijak. Teraz inne pomieszczenia i nie wiem. Córka ma w tej chwili ubrania u nas w szufladzie w szafie.
MaGdaLenAx94
No właśnie najgorzej to wszystko zorganizować jak już miejsca brakuje a gdzie tu jeszcze coś dostawićja mam jeszcze szafę duża w pokoju przed garażem ,ale wciąż mało miejsca najlepiej bym chciała szafę z samymi półkami
MaGdaLenAx94
U nas jak pojdzie dziecko po mnie to będzie czyste, moja mama opowiadała jak wysłała mnie na podwórko w białych rajstopkach tak w takich wracałam za to mąż na odwrótMoja jadła blw także ciągle było przebieranie po jedzeniu w ogóle to taka psota na nic nie uważa także ciuchy są tak zjechane ,że nadają się później tylko do śmietnika
Mam to samo z moim. Sporo ciuszków dostaliśmy bo synku przyjaciółki - jak nowe, serio. Mój lobuziak założył dwa, trzy razy i ledwo się nadają na wieś do paprania w piachu. Każde dziecko inneMoja jadła blw także ciągle było przebieranie po jedzeniu w ogóle to taka psota na nic nie uważa także ciuchy są tak zjechane ,że nadają się później tylko do śmietnika
reklama
Chudzinka
Zaangażowana w BB
Dziękuję dziewczyny za rady dot. pieluszek tyle mi tego napisalyście że chyba muszę sobie sciagawke zrobić bo się pogubie
Podkłady higieniczne też dobry tip! Wpadłam na to żeby podkładać kotu jak przeziębiony i się ślini, a zastosowania dla dziecka bym nie wymyśliła ehhh
Podkłady higieniczne też dobry tip! Wpadłam na to żeby podkładać kotu jak przeziębiony i się ślini, a zastosowania dla dziecka bym nie wymyśliła ehhh