Napisalam ale chyba trafilam jak wy do spamu czy inne i nadal mnie nikt nie dodal jeszczeNapisz do Diana Sulska wyśle ci zaproszenie do grupy już jest nas 12 na FB grupa ukryta sama jej nie znajdziesz .
reklama
Ja mialam taka sama sytuacje i musialam 3 razy badac krew raz tak jak ty - ze wynik niepotwoerdzony o drugi raz pobrali mi dwie fiolki i juz mialam wynik potwierdzonya ja się muszę was zapytać o badanie grupy krwi
robiłam ostatnio prywatnie i odebrałam wczoraj wynik po czym wysłałam go do mojej ginekolog a dziś rano odpisała mi ze mam wynik niepotwierdzony a ma być potwierdzony
i teraz pytanie czy moge zrobić drugi raz pobranie w tym samym laboratorium co pierwsze i wtedy będzie to potwierdzone bo już nie ogarniam jak to trzeba zrobić
Dolatkaaaaa
Fanka BB :)
Jeżu strasznie drogo . To ja za prenatalne dałam 300 zł za usg .Hej wszystkim, jestem po drugiej wizycie, maluszek w porządku, za miesiąc prenatalne. Dostałam kartę ciąży Zabuliłam kolejne 500 zł, bo tyle bierze mój gin za badanie + usg.... (obie rzeczy 250 zł). Jak to u was wygląda z cenami? Bo moim zdaniem 1k za dwie wizyty to lekkie przegięcie, no ale może tak to teraz wygląda :/ W każdym razie lekarz bardzo dobry i dzwonię do niego z różnymi sprawami - zawsze pomaga (nawet mężowi). Zresztą prowadził moją poprzednią ciążę i bardzo mi pomógł. Na szpitalnym łóżku o 4 w nocy do niego dzwoniłam, to oddychał razem ze mną i kazał się odzywać. Bardzo mnie wtedy wspierał. Ale mimo wszystko 500 zł co wizytę trochę boli.
nd.natalia91
Początkująca w BB
Strasznie drogo, moja lekarka bierze 280 za wizytę położniczą czyli badanie i usg.Hej wszystkim, jestem po drugiej wizycie, maluszek w porządku, za miesiąc prenatalne. Dostałam kartę ciąży Zabuliłam kolejne 500 zł, bo tyle bierze mój gin za badanie + usg.... (obie rzeczy 250 zł). Jak to u was wygląda z cenami? Bo moim zdaniem 1k za dwie wizyty to lekkie przegięcie, no ale może tak to teraz wygląda :/ W każdym razie lekarz bardzo dobry i dzwonię do niego z różnymi sprawami - zawsze pomaga (nawet mężowi). Zresztą prowadził moją poprzednią ciążę i bardzo mi pomógł. Na szpitalnym łóżku o 4 w nocy do niego dzwoniłam, to oddychał razem ze mną i kazał się odzywać. Bardzo mnie wtedy wspierał. Ale mimo wszystko 500 zł co wizytę trochę boli.
No drogo, drogo, i nie wiem co robić, bo jednak czuję się u niego bezpiecznie i nie chciałabym go zmieniać A jednocześnie czuję się jak ostatni frajer, gdy koleżanki płacą po 200 zł Jeszcze dowiedziałam się, że mam macicę w tyłozgięciu i muszę dużo leżeć na brzuchu i bokach, żeby dzidzia mogła się rozwijać.
Ovi
Początkująca w BB
u mnie tak samo, też płace 280 za wszystko, jestem z Poznania.Strasznie drogo, moja lekarka bierze 280 za wizytę położniczą czyli badanie i usg.
Cześć Dziewczyny!
Chciałabym przywitać wszystkie przyszłe lutowe Mamy
Do grupy trafiłam dzięki koleżance, która sama należała do podobnej grupy w czasie swojej ciąży. Nie spodziewałam się jednak, aż tak bogatej historii (350 stron) Staram się nadrobić to co mnie ominęło, jednak już widzę, że jest tu sporo przydatnych informacji dla początkującej przyszłej mamy. Aktualnie to mój 10 tydzień, pierwsza ciąża i w sumie dużo rzeczy do przyswojenia w tym nowym stanie. Czy jest tu może ktoś z okolic Poznania? Pozdrawiam
Do grupy trafiłam dzięki koleżance, która sama należała do podobnej grupy w czasie swojej ciąży. Nie spodziewałam się jednak, aż tak bogatej historii (350 stron) Staram się nadrobić to co mnie ominęło, jednak już widzę, że jest tu sporo przydatnych informacji dla początkującej przyszłej mamy. Aktualnie to mój 10 tydzień, pierwsza ciąża i w sumie dużo rzeczy do przyswojenia w tym nowym stanie. Czy jest tu może ktoś z okolic Poznania? Pozdrawiam
Ovi
Początkująca w BB
Witamy Cię, gratulacje.Cześć Dziewczyny!
Ja jestem z Poznania
reklama
мą∂яα ιиα¢zєנ :)
Fanka BB :)
Ja w Warszawie mam wizytę 300 ale na każdej wizycie wywiad,rozmowa,usg,badanie na fotelu,zlecenie badań. 3x w czasie ciąży mam dodatkowe usg koszt 350 ale to jest usg prenatalne,połówkowe i to w 3 trymestrze. Dodatkowo chodzę na nfz ze względu na badania i całe szczęście bo powiem wam że leci mi 11 tydz.( 10+6) a doktorek na nfz nawet mnie nie zbadał ani razutylko wypisuje skierowania na badania i co wizytę pyta czy chce już na l4 iść bo jak coś to mi wypisze zwolnienie. Wizyta na nfz trwa 5 minut ,prywatna choćby ostatnia 5 lipca trwala 50 minut więc jednak wolę te 3stówki zapłacić ale przynajmniej wiem że właściwy lekarz się mną opiekuje