reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Wydaje mi się że wszystko mnie irytuje. Nawet dla mnie źle smaruje kromkę chleba masłem🥴🥴🥴🥴
moja torbiel miala byc ogromna i w razie bolu od razu na stol a tu psikus... nie ma jej... 🙈🙈
To dobrze ,że zniknęła czasem tak bywa mam nadzieję,że i u mnie się wchłonie . Ja też jestem ostatnio bardzo nerwowa tym bardziej ,że ostatnio często szwagierki dzieci u mnie przebywają a są mega żywe i psocą . Przychodzą do syna a to cała trójka chłopców i zawsze coś się dzieje 🙈. Wczoraj to już opierdzielilam ,bo kolejny raz coś mojej małej zrobili

reklama
Ktoś jeszcze jest kp? Okropnie bolą mnie piersi jak Młody je, a trzecią noc z rzędu na mnie wisi prawie cały czas 🤦‍♀️ Miałam ochotę wystrzelić się w kosmos 🙈 chciałabym go odstawić, tylko nie wiem jak się do tego zabrać, boje się, ze będzie wielki płacz
Ja karmie ale juz tylko na noc. Schodzilam najpierw 5 karmien potem 4-3, 2,az doszlam do 1. Staram sie jej cyckow nie pokazywac w dzien haha

W sumie ja nie mam... czasami coś mnie zmuli chwilę... Ale to raczej z głodu albo jak za ostro moj kieruje. A u mnie znowu problem ze nic nie chce jeść... jak widzę jedzenie to mnie cofa... nic mi nie podchodzi... ostatnio Zjadłam zupkę chińska bo mnie naszło.. I jak nie trawie mentosow tak teraz uwielbiam... I pije dużo dużo wody smakowej... pepsi mi nawet zbrzydła...
Mam nadzieję ,że będzie tak jak mówią maks trzeci miesiąc i przejdzie .

@Katania ja raz miałam spirale byłam mega zadowolona,bo do końca i ciąży nie było ,a a po wyjęciu od razu się staraliśmy i zaszłam . Ja jeśli chodzi o zajęcie to nie miałam problemu z synem maks 3 miesiące a tak to od razu zawsze bylo jak się staraliśmy. Mój musiał mieć naprawdę przedwczesny wytrysk ,bo nie było sytuacji żeby skończył w środku 🙈.

moja koleżanka ma dzidziulka, że tak powiem ,,że spieali"🤔także ja już nie wiem, co jest skuteczne🤣chyba tylko ,,biale" małżeństwo haha. My też kilka lat na przerywanym i nic , a jak chcieliśmy już to 9 miesięcy musieliśmy się starać i dopiero zaskoczyło
Moja koleżanka też ma syna ze spirali, zresztą ona i po proszkach antykoncepcyjnych zaszła w ciążę, zawsze mówi że ona zachodzi w ciążę jak umyje żeby męża szczoteczką 🤣🤣🤣

mam takie same myśli, teraz w początkach ciaxy ciężko mi w lecie, a ja sobie pomyślę, że z wielkim brzuchem miałabym teraz być to byłyby tortury....mam córkę ze stycznia , w lecie była już taka fajna polroczna:) dobry czas początek roku na rodzenie :) chociaż marzył mi się bobas z czerwca...najważniejsze zdrowie nie
Ja mam córkę z ostatniego maja, syna z początku lipca.

reklama
Ja wszystko będę miała po siostrze, 2 kuzynkach i znajomej😅 one mają córki, więc ja mam nadzieję że będzie córa - bo mam pełno różowego 🙈 a mąż chce syna 🤣
Byle zdrowe 🥰

na ten moment brakuje mi tylko łóżeczka😁 a mam też dużo nowych rzeczy, bo one tyle dostawały, że nawet nie zdarzyły poubierać na te swoje dzieciaczki 😅 mam nawet dwa wózki 🙈 i pełno zabawek , więc cieszę się 🥰

Wizyta w poniedziałek

Do góry