Dolatkaaaaa
Fanka BB :)
Mnie czasem właśnie boli tak jak na okres ale to takie chwilowe . Mówię sobie ze macica się powiększa i dlatego . W piątek będę na usg to będę o wszystko pytać ja byłam jakiś czas bardzo płaczliwa teraz mi trochę przeszło . Ale nadal na niektórych reklamach ściska mnie na płaczWitam dziewczyny trochę mnie nie było... remont pełna para od rana do nocy , młode jeszcze dają popalić bo pogoda była słaba więc im się nudziło i bardzo chciały pomagać.
No i ostatnio coś dużo słyszę o stratach i zaczęłam świrować ze coś nie tak u mnie. Brzuch mnie po lewej stronie zaczął boleć więc wczoraj poleciałam na sor do brzezin . Ordynator akurat był zbadał mnie i mówi że tam na lewym jajniku żadnej torbieli nie ma. Na prawym jest delikatna. Że ktoś mnie nie potrzebnie straszył. Ogólnie z jajnikami Ok nic niepokojącego nie widać. Maluch jest na miejscu ale nie męczyliśmy go słuchaniem serduszka. Powiedzial ze bol klocie ciagniecie to nofmalne dopoki bol nie jest silniejszy od miesiaczki. I wróciłam do domu. Jutro mam wizytę na 9.20 w Matce Polce. I przez to wszystko pokłóciłam się z facetem.... bo nie chcial mi torby siegnac z szafy ( spakowalam sie w razie zostania w szpitalu) zaczynam mieć wahania nastrojów i wszystko mnie irytuje. Jeszcze stwierdził że wózek będziemy mieli po jego chrześniaku. Powiedzialam że oszalal i sobie kupię sama jaki mi się będzie podobał. Myślałam się pożalić.