reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

Wydaje mi się że wszystko mnie irytuje. Nawet dla mnie źle smaruje kromkę chleba masłem🥴🥴🥴🥴
moja torbiel miala byc ogromna i w razie bolu od razu na stol a tu psikus... nie ma jej... 🙈🙈
To dobrze ,że zniknęła czasem tak bywa mam nadzieję,że i u mnie się wchłonie . Ja też jestem ostatnio bardzo nerwowa tym bardziej ,że ostatnio często szwagierki dzieci u mnie przebywają a są mega żywe i psocą . Przychodzą do syna a to cała trójka chłopców i zawsze coś się dzieje 🙈. Wczoraj to już opierdzielilam ,bo kolejny raz coś mojej małej zrobili

reklama
Ktoś jeszcze jest kp? Okropnie bolą mnie piersi jak Młody je, a trzecią noc z rzędu na mnie wisi prawie cały czas 🤦‍♀️ Miałam ochotę wystrzelić się w kosmos 🙈 chciałabym go odstawić, tylko nie wiem jak się do tego zabrać, boje się, ze będzie wielki płacz
Ja karmie ale juz tylko na noc. Schodzilam najpierw 5 karmien potem 4-3, 2,az doszlam do 1. Staram sie jej cyckow nie pokazywac w dzien haha

W sumie ja nie mam... czasami coś mnie zmuli chwilę... Ale to raczej z głodu albo jak za ostro moj kieruje. A u mnie znowu problem ze nic nie chce jeść... jak widzę jedzenie to mnie cofa... nic mi nie podchodzi... ostatnio Zjadłam zupkę chińska bo mnie naszło.. I jak nie trawie mentosow tak teraz uwielbiam... I pije dużo dużo wody smakowej... pepsi mi nawet zbrzydła...
Mam nadzieję ,że będzie tak jak mówią maks trzeci miesiąc i przejdzie .

@Katania ja raz miałam spirale byłam mega zadowolona,bo do końca i ciąży nie było ,a a po wyjęciu od razu się staraliśmy i zaszłam . Ja jeśli chodzi o zajęcie to nie miałam problemu z synem maks 3 miesiące a tak to od razu zawsze bylo jak się staraliśmy. Mój musiał mieć naprawdę przedwczesny wytrysk ,bo nie było sytuacji żeby skończył w środku 🙈.

moja koleżanka ma dzidziulka, że tak powiem ,,że spieali"🤔także ja już nie wiem, co jest skuteczne🤣chyba tylko ,,biale" małżeństwo haha. My też kilka lat na przerywanym i nic , a jak chcieliśmy już to 9 miesięcy musieliśmy się starać i dopiero zaskoczyło
Moja koleżanka też ma syna ze spirali, zresztą ona i po proszkach antykoncepcyjnych zaszła w ciążę, zawsze mówi że ona zachodzi w ciążę jak umyje żeby męża szczoteczką 🤣🤣🤣

mam takie same myśli, teraz w początkach ciaxy ciężko mi w lecie, a ja sobie pomyślę, że z wielkim brzuchem miałabym teraz być to byłyby tortury....mam córkę ze stycznia , w lecie była już taka fajna polroczna:) dobry czas początek roku na rodzenie :) chociaż marzył mi się bobas z czerwca...najważniejsze zdrowie nie
Ja mam córkę z ostatniego maja, syna z początku lipca.

reklama
Ja wszystko będę miała po siostrze, 2 kuzynkach i znajomej😅 one mają córki, więc ja mam nadzieję że będzie córa - bo mam pełno różowego 🙈 a mąż chce syna 🤣
Byle zdrowe 🥰

na ten moment brakuje mi tylko łóżeczka😁 a mam też dużo nowych rzeczy, bo one tyle dostawały, że nawet nie zdarzyły poubierać na te swoje dzieciaczki 😅 mam nawet dwa wózki 🙈 i pełno zabawek , więc cieszę się 🥰

Wizyta w poniedziałek

Do góry