To dobrze ,że zniknęła czasem tak bywa mam nadzieję,że i u mnie się wchłonie . Ja też jestem ostatnio bardzo nerwowa tym bardziej ,że ostatnio często szwagierki dzieci u mnie przebywają a są mega żywe i psocą . Przychodzą do syna a to cała trójka chłopców i zawsze coś się dzieje . Wczoraj to już opierdzielilam ,bo kolejny raz coś mojej małej zrobiliWydaje mi się że wszystko mnie irytuje. Nawet dla mnie źle smaruje kromkę chleba masłem
moja torbiel miala byc ogromna i w razie bolu od razu na stol a tu psikus... nie ma jej...
reklama
Ja karmie ale juz tylko na noc. Schodzilam najpierw 5 karmien potem 4-3, 2,az doszlam do 1. Staram sie jej cyckow nie pokazywac w dzien hahaKtoś jeszcze jest kp? Okropnie bolą mnie piersi jak Młody je, a trzecią noc z rzędu na mnie wisi prawie cały czas Miałam ochotę wystrzelić się w kosmos chciałabym go odstawić, tylko nie wiem jak się do tego zabrać, boje się, ze będzie wielki płacz
Mam nadzieję ,że będzie tak jak mówią maks trzeci miesiąc i przejdzie .W sumie ja nie mam... czasami coś mnie zmuli chwilę... Ale to raczej z głodu albo jak za ostro moj kieruje. A u mnie znowu problem ze nic nie chce jeść... jak widzę jedzenie to mnie cofa... nic mi nie podchodzi... ostatnio Zjadłam zupkę chińska bo mnie naszło.. I jak nie trawie mentosow tak teraz uwielbiam... I pije dużo dużo wody smakowej... pepsi mi nawet zbrzydła...
@Katania ja raz miałam spirale byłam mega zadowolona,bo do końca i ciąży nie było ,a a po wyjęciu od razu się staraliśmy i zaszłam . Ja jeśli chodzi o zajęcie to nie miałam problemu z synem maks 3 miesiące a tak to od razu zawsze bylo jak się staraliśmy. Mój musiał mieć naprawdę przedwczesny wytrysk ,bo nie było sytuacji żeby skończył w środku .
MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Ja już czekam na swoją kolej. Przedemna są 3 kobiety. Więc jeszcze chwilę to potrwa. Stres jest duży. Mam nadzieje ze niepotrzebnie i wszystko będzie jak ma być. Inaczej sobie nie wyobrażam nawet
Będzie dobrze!Ja już czekam na swoją kolej. Przedemna są 3 kobiety. Więc jeszcze chwilę to potrwa. Stres jest duży. Mam nadzieje ze niepotrzebnie i wszystko będzie jak ma być. Inaczej sobie nie wyobrażam nawet
Agulekjuleczka
Moja koleżanka też ma syna ze spirali, zresztą ona i po proszkach antykoncepcyjnych zaszła w ciążę, zawsze mówi że ona zachodzi w ciążę jak umyje żeby męża szczoteczkąmoja koleżanka ma dzidziulka, że tak powiem ,,że spieali"także ja już nie wiem, co jest skutecznechyba tylko ,,biale" małżeństwo haha. My też kilka lat na przerywanym i nic , a jak chcieliśmy już to 9 miesięcy musieliśmy się starać i dopiero zaskoczyło
Agulekjuleczka
Mi już położna założyła książeczkę ciąży, tylko czekam na lekarza.Ja już czekam na swoją kolej. Przedemna są 3 kobiety. Więc jeszcze chwilę to potrwa. Stres jest duży. Mam nadzieje ze niepotrzebnie i wszystko będzie jak ma być. Inaczej sobie nie wyobrażam nawet
Agulekjuleczka
Ja mam córkę z ostatniego maja, syna z początku lipca.mam takie same myśli, teraz w początkach ciaxy ciężko mi w lecie, a ja sobie pomyślę, że z wielkim brzuchem miałabym teraz być to byłyby tortury....mam córkę ze stycznia , w lecie była już taka fajna polroczna dobry czas początek roku na rodzenie chociaż marzył mi się bobas z czerwca...najważniejsze zdrowie nie
MaGdaLenAx94
Ja książeczkę mam od poprzedniej wizyty juzMi już położna założyła książeczkę ciąży, tylko czekam na lekarza.
reklama
Ja wszystko będę miała po siostrze, 2 kuzynkach i znajomej one mają córki, więc ja mam nadzieję że będzie córa - bo mam pełno różowego a mąż chce syna
Byle zdrowe
na ten moment brakuje mi tylko łóżeczka a mam też dużo nowych rzeczy, bo one tyle dostawały, że nawet nie zdarzyły poubierać na te swoje dzieciaczki mam nawet dwa wózki i pełno zabawek , więc cieszę się
Wizyta w poniedziałek
Byle zdrowe
na ten moment brakuje mi tylko łóżeczka a mam też dużo nowych rzeczy, bo one tyle dostawały, że nawet nie zdarzyły poubierać na te swoje dzieciaczki mam nawet dwa wózki i pełno zabawek , więc cieszę się
Wizyta w poniedziałek