Mialam dokładnie tak samo. Wieczorne a nie poranne mdlosci. Dziś u mnie 11+0 i od dwóch dni jest zdecysowanie lepiej. Byle nie zapeszyć.Nie wiem jak wy macie mdłości ,ale ja najgorzej przechodzę od 17 przez całą noc tak mnie męczy a brzuch mam jak balon przez co nie mogę spać . Strasznie się źle czuje wtedy jakbym jakaś jelitowke miała oby to minęło . Zastanawiam się ja Espumisan chyba można brać w ciąży z tego co kojarzę?
reklama
MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
A u mnie różnie. Czasem do południa tylko. Czasem po obiedzie przechodzą. A wczoraj miałam od rana do samego wieczora. Póki się nie położyłam spaćMialam dokładnie tak samo. Wieczorne a nie poranne mdlosci. Dziś u mnie 11+0 i od dwóch dni jest zdecysowanie lepiej. Byle nie zapeszyć.
mary.m
Dzięki, zaglądnę, może jest jeszcze nadziejapocztaj na hafija.pl o odstawieniu, może tam znajdziesz rady dla Was tylko takie pomocne, a nie smarowanie piersi solą chyba jeszcze babkizpiersiami wydały teraz e-booka odstawiennik czy coś
Katania
Ja mam dziewczyny mdłości całodzienne wieczorne nieustające kupiłam gumy z imbirem z pregny...nigdy nie wiezylam w takie reklamowe rzeczy, ale naprawdę pomagają. Zuje taka gumę dos dlugo i jest mi lepiej, jakby ulga dla żołądka, mniej mi się tam kołysze w tym brzuchu , bo nie wiem jak wy, ale ja mam mdlosci z uczuciem jakbym na statku była, choroba morska
Dolatkaaaaa
Wy tez macie takie mocne uderzenia serca ?
mary.m
Ooo tak właśnie, to szczypanie, klepanie i ciągniecie za sutka do szału mnie doprowadza ostatnio, chyba jestem przebodźcowanaJa tez karmie. Nie boli mnie karmienie, ale mam trochę mniej mleka. Czuje jak młoda ssie na sucho. I bardzo bardzo drażni mnie dotyk, a ona lubi sobie mnie głaskać, poklepać, czasami podszczypać i wtedy ja tez mam ochotę wystrzelić się w kosmos
Katania
matko, piszę na telefonie i błędy mi się wkradają , ale od jakiegoś czasu tu na forum, nie widzę co pisze....mam nadzieję, że jest sens w tych moich wiadomościachJa mam dziewczyny mdłości całodzienne wieczorne nieustające kupiłam gumy z imbirem z pregny...nigdy nie wiezylam w takie reklamowe rzeczy, ale naprawdę pomagają. Zuje taka gumę dos dlugo i jest mi lepiej, jakby ulga dla żołądka, mniej mi się tam kołysze w tym brzuchu , bo nie wiem jak wy, ale ja mam mdlosci z uczuciem jakbym na statku była, choroba morska
Tak. Miałam tak w pierwszej ciąży to kazali brać magnez i pomogło . Dziś mam wizytę to zapytam znowu. Od 2:30 nie śpię . Rano miałam badania i się tylko wkurzalam ze ten pierwszy poranny mocz to ja o 2 powinnam pobrać . Jak na złe co godzinę latalam do łazienki . Potem żołądek mi dokuczal potem ból w pachwinie rozbudzil . Wizytę mam dopiero 16:40 więc zbzikuje do tej pory. Najgorzej że to będzie kontrola i innego lekarza bo moja dr na urlopie i dopiero za 2 tygodnie mnie przyjmie .Wy tez macie takie mocne uderzenia serca ?
Chudzinka
Zaangażowana w BB
OMG, czytajac takie rzeczy aż mnie suty bolą nigdy nie karmiłam, a boje sie tego od zawsze. Ja nawet bez ciaży nie mogę się dotknąć, trącić w sutek koszulką/stanikiem/ręką bo mnie prąd przechodzi do samej pachy. Teraz w ciąży to nawet woda z prysznica mnie boli i mam ochote pogryźć słuchawkę jak mnie źle poleje. Nie ma szans żeby maluch mnie szczypał i ciągnął odruchowo bym się wyszarpneła.Ooo tak właśnie, to szczypanie, klepanie i ciągniecie za sutka do szału mnie doprowadza ostatnio, chyba jestem przebodźcowana
Podejrzewam, że zostają mi nakładki albo laktator. A jak się nie uda, to trudno. Na butli też będzie zdrowe i najedzone
Wy tez macie takie mocne uderzenia serca ?
Nie... u mnie ciśnienie 80/60 albo i mniej wiec ledwo żyję... Serce mi się telepie tylko jak mi cukier spada i robie się głodna, muszę szybko coś zjeść i przechodzi.
reklama
Agulekjuleczka
To
Jest moja pierwsza wizyta, dopiero będę wchodzić. Mialam na 10.20Ja książeczkę mam od poprzedniej wizyty juz