Dolatkaaaaa
Fanka BB :)
Ja mam nadzieje ze urodzę tak szybko jak córke . 3 h i po wszystkim i wam tez życzę takiego szybkiego porodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nie myślę, będzie co ma być gdy dla mojego bezpieczeństwa i dziecka konieczna będzie cesarka to będzie i tyle w temacie. Z iloma bym dziewczynami nie rozmawiała po porodzie to większość bardziej narzeka właśnie po cesarce.Ja się bać boje wiadomo, ale tak czy siak mnie nie ominie więc trzeba się pozytywnie nastawiać. Narazie nie myślę o tym za bardzo póki daleko
Tak właśnie z teorii tez słyszałam że po cesarce się dłużej dochodzi do siebie. A tak jak mówisz bedzie co ma być, byle dziecko się urodziło dobrze i bezpiecznieTeż nie myślę, będzie co ma być gdy dla mojego bezpieczeństwa i dziecka konieczna będzie cesarka to będzie i tyle w temacie. Z iloma bym dziewczynami nie rozmawiała po porodzie to większość bardziej narzeka właśnie po cesarce.
Kurczę ja też mam fazę ma kwaszeniaki, małosolne i paprykę konserwowąMama mi obiecała swojskie malosolne jak wrócę z urlopu.... już bym jechała do domu
Tak to ja ale 20 za kilka dni chociaż i tak się czuje tutaj jak gówniarz najwiekszyJa mam 26, ale pisała tez tu dziewczyna, co ma 19 lat