Czekamy do prenatalnychDrogie Panie, czy podzieliłyście się już dobra nowiną z najbliższymi?
reklama
мą∂яα ιиα¢zєנ :)
Fanka BB :)
Ja właśnie zaliczyłam pierwsze rzyganko.. akurat gadałam z mężem przez telefon,więc chcąc nie chcąc słyszał.. w odpowiedzi usłyszałam " i się zaczęło to dobrze " może w końcu przestaniesz się martwić że nie masz objawów i porównywać co było w poprzednich ciążach a co jest w tej..
Ja mysle czy nie czekac z nowiną do 2 trymestru, niby wtedy będzie bezpieczniej i zagrożenie się zmniejsza...Drogie Panie, czy podzieliłyście się już dobra nowiną z najbliższymi?
Hejka laski
Kurcze wczoraj zadzwonili z tego laboru z dobra wiadomością, ale chcieli zebym dzis znowu przyszla na pobranie krwi, a ja nie mam tam jak dojechać, od czwartku ich nie ma,więc dopiero w poniedziałek...oszaleje do tego czasu.Ciagle mam obawę ze w każdej chwili dostane okres..czy to normalne?
Kurcze wczoraj zadzwonili z tego laboru z dobra wiadomością, ale chcieli zebym dzis znowu przyszla na pobranie krwi, a ja nie mam tam jak dojechać, od czwartku ich nie ma,więc dopiero w poniedziałek...oszaleje do tego czasu.Ciagle mam obawę ze w każdej chwili dostane okres..czy to normalne?
Nie wiem czy normalne, ale ja mam tak samo. W każdej ciąży tak ze mną było.Hejka laski
Ale najwazniejsze ze kazda ciaza donoszona i zdrowa, taki chyba już nasz urok ze sie stresujemy..Nie wiem czy normalne, ale ja mam tak samo. W każdej ciąży tak ze mną było.
Zgadza się. Teraz mam mega stres, stara jestem i rożnie może być. Się naczytałam i trochę strach mnie obleciał. Niby 2 lata temu też byłam stara, ale dwa lata zdaje się, że robią różnicę.Ale najwazniejsze ze kazda ciaza donoszona i zdrowa, taki chyba już nasz urok ze sie stresujemy..
Normalne,mam to samo za każdym razem podczas wizyty w toalecie sprawdzam czy nie ma plamienia. To już chyba nasza psychika robi nam psikusy.Hejka laski
Stara ?? Mogę wiedzieć ile masz lat bo jeśli pisałaś gdzieś na początku to chyba przeoczyłamZgadza się. Teraz mam mega stres, stara jestem i rożnie może być. Się naczytałam i trochę strach mnie obleciał. Niby 2 lata temu też byłam stara, ale dwa lata zdaje się, że robią różnicę.
reklama
Nie jestes stara tylko dojrzala ja staram się nie czytać bo tez potem sie wszystkim przejmuje. Skoro z poprzednimi ciążami bylo wszystko dobrze to teraz będzie tak samo. Ja się obawiam bo u mnie dochodzi wiek + otyłość, a to tez nie wróży za dobrze..Ale grubsze kobiety tez rodza zdrowe dzieci, wiec tym się pocieszam, a póki co postaram się w miarę spokojnie czekac na wizytę u lekarza..Bedzie dobrze Damy radeZgadza się. Teraz mam mega stres, stara jestem i rożnie może być. Się naczytałam i trochę strach mnie obleciał. Niby 2 lata temu też byłam stara, ale dwa lata zdaje się, że robią różnicę.