reklama
Monika1994
Fanka BB :)
U mnie nastrój dość chwiejny. Objawów praktycznie już nie czuje, nie licząc uczucia, że piersi mają mi wybuchną, co jakiś czas kłucie jajników, bol podbrzuszu i zmęczenie na szczęście wymioty odeszły w zapomnienie i mam nadzieję, że nie wrócą.Jak się czujecie dziewczyny? Jakieś nowe objawy? Jak nastroje?
A jak u Ciebie?
Chodzę podminowana, o 19 już usypiam na stojąco, oprócz tego jest superJak się czujecie dziewczyny? Jakieś nowe objawy? Jak nastroje?
U mnie 5 tydzień + 3. Brzuch pobolewa ale mniej niż wcześniej, brak apetytu nadal, ból piersi nadal ale chyba też mniej i słabo mi jak chodzę. A w którym tygodniu jesteście?
Dolatkaaaaa
Fanka BB :)
Piersi tez już mniej bolą . Dziś męczą trochę nudności . A wczoraj to mąż podniósł głos a ja się popłakałam sama nie wiedząc czemu płacze xd
U mnie 5 tydzień + 3. Brzuch pobolewa ale mniej niż wcześniej, brak apetytu nadal, ból piersi nadal ale chyba też mniej i słabo mi jak chodzę. A w którym tygodniu jesteście?
Ja dzisiaj 5t3d
Hej dziewczyny. To moja trzecia ciąża i mam schize. Boję się własnego cienia. Rycze na zawołanie . A najbardziej mam fazę na to żeby powiedzieć własnej matce ze jestem w ciąży bo na wieść o drugim dziecku bardzo źle zareagowała . Nie mogę przestać o tym myśleć . Cały czas chodze zestresowana i nie wiem co ze sobą zrobic . Boję się jak diabli ... Wiem że to głupie bo mam 38 lay , męża , swoje mieszkanie ....ale . to jest silniejsze odemnie . oszaleje
No to identycznie jak ja. A jak się czujesz?Ja dzisiaj 5t3d
reklama
O matko popatrzyłam na Twój tydzień i sama tak napisałam ja 5t1dJa dzisiaj 5t3d