reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Jak się czujecie dziewczyny? Jakieś nowe objawy? Jak nastroje?
U mnie nastrój dość chwiejny. Objawów praktycznie już nie czuje, nie licząc uczucia, że piersi mają mi wybuchną, co jakiś czas kłucie jajników, bol podbrzuszu i zmęczenie 😁 na szczęście wymioty odeszły w zapomnienie i mam nadzieję, że nie wrócą.
A jak u Ciebie?😊

Ooo jak dobrze czytać, że nie tylko mi objawy odeszły.
Spanikowałam dzisiaj bo już drugi dzień nic, a nic, nawet brzuch mnie nie boli.... czasami może delikatnie coś tam pociągnie.

U mnie 5 tydzień + 3. Brzuch pobolewa ale mniej niż wcześniej, brak apetytu nadal, ból piersi nadal ale chyba też mniej i słabo mi jak chodzę. A w którym tygodniu jesteście?

Piersi tez już mniej bolą . Dziś męczą trochę nudności . A wczoraj to mąż podniósł głos a ja się popłakałam 🤣 sama nie wiedząc czemu płacze xd

Hej dziewczyny. To moja trzecia ciąża i mam schize. Boję się własnego cienia. Rycze na zawołanie . A najbardziej mam fazę na to żeby powiedzieć własnej matce ze jestem w ciąży bo na wieść o drugim dziecku bardzo źle zareagowała . Nie mogę przestać o tym myśleć . Cały czas chodze zestresowana i nie wiem co ze sobą zrobic . Boję się jak diabli ... Wiem że to głupie bo mam 38 lay , męża , swoje mieszkanie ....ale . to jest silniejsze odemnie . oszaleje

reklama
Do góry