Olineekg
Fanka BB :)
który tydzień u Ciebie będzie we wtorek?Ja też mam we wtorek. I bardzo się przejmuje czy coś będzie. Byłam w ten poniedziałek i nawet pęcherzyka nie było. Trzymam mocno kciuki.!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
który tydzień u Ciebie będzie we wtorek?Ja też mam we wtorek. I bardzo się przejmuje czy coś będzie. Byłam w ten poniedziałek i nawet pęcherzyka nie było. Trzymam mocno kciuki.!!!
nie martw się tym! Mus to mus..ważne, żeby było wszystko w porządkuLekarka powiedziała żeby się tym progesteronem nie przejmować, ale mam zakaz współżycia i jakiegokolwiek przemęczenia. Dobiło mnie to. Nie widać nawet pęcherzyka, a ja już mam leżeć i pachnieć. A to całe 9 miesięcy przede mna... Jeszcze nie wiem co robić z pracą. Chciałam do 3 miesiąca pracować, żeby nie zapeszyć. A ona mówi, że pasuje żebym już wzięła bo pracuje 8 godz dziennie siedząc rpzed komputerem, a to też mega wysiłek...
Wstyd mi się przyznać. Ale nie mam lekarki prowadzącej. Tzn. Mam Medicovera i na razie chodzę tam. To jest najsensowaniejsza babka. Ale nie mam jednej jeszcze. Chciałabym poprosić mamę o pomoc ale muszę najpierw jej powiedzieć. 0lanuje we wtorek jak wszystko na wizycie będzie ok.To była teleporada z twoją lekarką prowadzącą? Jeśli tak zaleca to trzeba się stosować... Z pracą też rozumiem, pracowałam na home office do 10 tygodnia, ale mogłam i powinnam iść już wcześniej. Zgodziłam się na tyle, żeby moja szefowa mogła znaleźć za mnie zastępstwo. Lepiej jest odpuścić sobie pracę i aktywność, żeby maluszek rozwijał się bezpiecznie i zdrowo, niż próbować coś sobie lub innym udowodnić i mierzyć z nieszczęściem. i uwierz mi, L4 i bedrest nie oznacza, że będziesz leżeć i pachnieć - jest mnóstwo rzeczy które możesz robić. Zaczynając od książek, filmów i seriali, przez prace manualne (przez czas ciąży wydziergalam 3 sweterki i 4 kocyki na szydełku ) po naukę języka. Pomyśl o tym czasie jako okazji do samorozwoju
To będzie 5 t i 2 d. A uCiebie.?który tydzień u Ciebie będzie we wtorek?
u mnie 6+1To będzie 5 t i 2 d. A uCiebie.?
I jak wizyta? Wszystko ok?Kto wizytuje jakoś niedługo? ❤ trzymajcie za mnie dziś kciuki o 17:30
@Monika1994 co u ciebie, wszystko ok?
6 skończony, czy nie skończony czy jak to tam było zdradź proszę ile masz od ostatniej om?Wszystko ok ❤ jest pecherzyk ciążowy, ma około 1cm. Narazie widać tylko pecherzyk żółtkowy, zarodka jeszcze nie ma, ani serduszka, bo to ledwo 6 tydzień. Mam się pojawić za 2 tygodnie, wtedy potwierdzimy żywą ciążę, a do tego czasu muszę zrobić krzywą cukrową bo miałam ją w pierwszej ciąży