reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Czy Wasi partnerzy/mężowie też tak zwariowali? Mój narzeczony oszalał🙈 wczoraj to nawet stwierdził, że nie będziemy się kochać do momentu kiedy lekarz jasno nie powie, że możemy... ale nie mam zakazu🤦‍♀️ nie spodziewałam się, że taki będzie 😅
Kochajcie się póki dobrze się czujesz, bo potem może być różnie 😅 mój mąż przy pierwszej ciąży się okropnie bal, wysłał mi mema z facetem z dziura w głowie i powiedział, że nie zafunduje tego swojemu dziecku (if you know what I mean) :D teraz mamy większy luz, ale i wymagające dziecko, do tego jeszcze przeżywa szok i żałobę po wcześniejszym życiu, także nie przewiduję przytulanek w najbliższym czasie 😅

reklama
To zależy od człowieka, jak liczy.Lekarze liczą skończone tygodnie, więc według lekarza jesteś w 6 tygodniu + 2 dni. Aplikacje uznają te 2 dni za kolejny tydzień, więc wskazują na 7 😅
Dziś moja pierwsza wizyta. Mam nadzieję na przynajmniej zarodek, serduszko może będzie, może nie 🤷‍♀️😊
Trzymam kciuki! Daj znać od razu!

Jak byłam u lekarza Wedlu OM był to 6 +0 ale z usg mówił ze ciąża jest mniejsza . Ja liczę tak jak mi pokazuje . Czyli jak jest 6+5 to nadal jest 6 tydzien . W 8 tyg idę na usg żeby zobaczyć bo bez sensu się stresować

reklama
Daj znać koniecznie po teleporadzie ❤
Lekarka powiedziała żeby się tym progesteronem nie przejmować, ale mam zakaz współżycia i jakiegokolwiek przemęczenia. Dobiło mnie to. Nie widać nawet pęcherzyka, a ja już mam leżeć i pachnieć. A to całe 9 miesięcy przede mna... 😢😢😢 Jeszcze nie wiem co robić z pracą. Chciałam do 3 miesiąca pracować, żeby nie zapeszyć. A ona mówi, że pasuje żebym już wzięła bo pracuje 8 godz dziennie siedząc rpzed komputerem, a to też mega wysiłek...

Do góry