Używałam w poprzedniej ciąży. Słychać już wcześniej, ale trzeba się naszukać, bo ucieka po brzuchu Ja nie kupiłam, a wypożyczyłam online i w sumie wypożyczyłam na 3 miesiące, choć chciałam tylko na miesiąc. I teraz jeśli wszystko będzie ok, to kupię po prostu.Ogólnie dużo się tu mówi i pisze o poronieniach po 10 tyg . Kochane jeśli się martwicie to warto kupić detektor tętna płodu ja mam zamiar kupić . Podobno od 12 tygodnia już słychać i jak patrzyłam najtańsze kosztują około 60 zł to nie dużo
reklama
Myślisz że już warto zamówić? Wchodzę w 10 tydzień. 6 lipca mam kolejna wizytę więc to będzie 10+2.Używałam w poprzedniej ciąży. Słychać już wcześniej, ale trzeba się naszukać, bo ucieka po brzuchu Ja nie kupiłam, a wypożyczyłam online i w sumie wypożyczyłam na 3 miesiące, choć chciałam tylko na miesiąc. I teraz jeśli wszystko będzie ok, to kupię po prostu.
To identycznie jak u mnie. Tylko u mnie to już drugi raz...Ja już po USG. Dobra wiadomość pojawił się zarodek ( wielkość odpowiada 6tc). Zła wiadomość : tętno jest słabe 47 i p. Dr powiedziała że rokowania tez są słabe. Za tydzień kontrola. Ale chyba muszę zacząć nastawiać się na najgorsze.
Tak jakoś wypożyczalam wtedy. Może chwilę wcześniej.
Myślisz że już warto zamówić? Wchodzę w 10 tydzień. 6 lipca mam kolejna wizytę więc to będzie 10+2.
Tak jakoś wypożyczalam wtedy. Może chwilę wcześniej.
To chyba zaraz zamówię jakiś. Tylko przedział cenowy od 60 do 300 nawet...
Olineekg
Fanka BB :)
trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści@MaGdaLenAx94 - trzymam kciuku, żeby tym razem wszystko było dobrze <3
Dziewczyny - kiedy lekarze zaczynają robić USG przez powłoki brzuszne? Bo mój mąż bardzo by chciał zobaczyć fasolkę, ale na wizytę z USG dopochwowym zdecydowanie nie jest gotowy
(nie chce patrzeć jak jakiś inny chłop będzie tam coś majstrował )
Ja dziś na wizytę serduszkową, ale jestem dziwnie bardzo spokojna Juz przed poprzednią się nastresowałam wystarczająco...
Ja w pierwszej ciąży koło 10 tygodnia miałam usg przez brzuch.
Po wizycie aktualizacja terminu - jednak 6+3 i termin na 19.02, jest serduszko, 145/min Ale martwi mnie rozjazd aż 9 dni od terminu miesiączki. I trzy dni od poprzedniego usg. Może lekarz źle wcześniej zmierzył, no ale stresa złapałam… W poronionej ciąży miałam takie rozjazdy… czy któraś tak miała i było wszystko ok?
Gratuluje ❤❤❤ zdjęcie jakieś masz ?Po wizycie aktualizacja terminu - jednak 6+3 i termin na 19.02, jest serduszko, 145/min Ale martwi mnie rozjazd aż 9 dni od terminu miesiączki. I trzy dni od poprzedniego usg. Może lekarz źle wcześniej zmierzył, no ale stresa złapałam… W poronionej ciąży miałam takie rozjazdy… czy któraś tak miała i było wszystko ok?
Ja w poprzedniej ciąży miałam 6 dni różnicy między om a usg a teraz córeczka ma 6.5 roku. Takze nic sie nie martw. Teraz wychodzi mi równiutko a nawet 2 dni starsza ciaza niż om.
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
U mnie bardziej stawiam na dni płodne, bo z @ wychodzi wcześniej, a wiem dokładnie kiedy była owulacja.
reklama
Chudzinka
Zaangażowana w BB
Jest ponad centymetr człowieczka z bijącym sercem 7+3, termin na 12.02 czyli wszystko dokładnie tak, jak sobie wyliczyłam sama na początku z owulacji z ostatnia miesiączka mam tygodniowy rozjazd, ale mam cykle 33 i więcej i wiedziałam że standardowe liczenie nie ma sensu w moim przypadku
Sorki za paluch na zdjęciu ale robiłam na szybko dla męża wiecie, trzeba było dokładnie pokazać
Mąż przeszczęśliwy, siedział jak na szpilkach te dwa tygodnie, bo bał się czy maluch sie pojawi.
Kolejna wizyta za 4tyg dobrze że mam pakiet w Medicover, polecę jeszcze raz w międzyczasie
Sorki za paluch na zdjęciu ale robiłam na szybko dla męża wiecie, trzeba było dokładnie pokazać
Mąż przeszczęśliwy, siedział jak na szpilkach te dwa tygodnie, bo bał się czy maluch sie pojawi.
Kolejna wizyta za 4tyg dobrze że mam pakiet w Medicover, polecę jeszcze raz w międzyczasie
Załączniki