reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Tak myslalam. Bylam ciekawa czy uda sie utrzymać drugie maleństwo. Cudowna wiadomość z rana! Gratulacje dla Was jeszcze raz [emoji8]

Hej dziewczyny nie wiem czy jeszcze ktoś mnie pamięta, zaczynałyśmy razem to forum, ja z ciążą bliźniaczą w której jedno z dzieci obumarło, dlugo tu nie zaglądałam, a tu tyle się działo i tyle dzieci szczęśliwie przyszło na świat, ja 06.02 urodziłam przez cc Lidię 3620g 10pkt. Nasza walka o jedno z bliźniąt zakończona sukcesem, jestem najszczęśliwszą osobą na świecie[emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!! Jak miło słyszeć ze wszystko się dobrze skończyło!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A tak ja czytam ponownie jakie te dzieciaki niektóre małe to aż w szoku jestem. Nasze z Rozmaryn to prawie dwa razy większe! Tez bym się bała ubierać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No bo Ty i rozmaryn to rekordy w drugą stronę ;) Ale faktycznie chyba im większy bobas tym łatwiej obsługiwać bez obawy, że się go uszkodzi dotykiem ;)

Kto dziś rodzi? Bo ja na pewno nie ;)

Marlena my się właśnie zastanawiamy nad przesiadka z pieluch zerowek na jedynki;)
Emma cudo wna wiadomość, gratulacje

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marlena my się właśnie zastanawiamy nad przesiadka z pieluch zerowek na jedynki;)
Emma cudo wna wiadomość, gratulacje

Myślisz, że powinnam zerówki kupić? Bo ja mam 1 na początek, niby one są 2-5kg, a zerówki do 2,5kg więc uznałam, że za małe skoro on już 3300 ma.

reklama
Wszystkozajęte ja wiedziałam, że Wiktor bedzie mały i dlatego kupiłam. Zuzylismy 3.5 paczki. Ja bym nie kupowała na Twoim miejscu. Jak jedynki będą za duże, to w każdym Rossmannie są zerówki z premium care

Do góry