reklama
Cześć dziewczyny, witamy w lutowkach. Tez pozno dolaczylam, bo u mnie szyjka nie trzyma, i generalnie nie wiedzialam czy do lutego donosze.
Mala sie urodzila 08.02 z waga 3850 i 51 cm. Ladnie je, i nawet ostatnio lepiej spi.
Pierwszy spacer mamy za soba i juz wychodzimy regularnie codziennie po ok 1-2 h w zaleznowsci co w planach mamy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mala sie urodzila 08.02 z waga 3850 i 51 cm. Ladnie je, i nawet ostatnio lepiej spi.
Pierwszy spacer mamy za soba i juz wychodzimy regularnie codziennie po ok 1-2 h w zaleznowsci co w planach mamy
sinczupa
Aktywna w BB
halo, halo, jestescie?
dziewczyny, ktore maja juz dzieciaczki w domu- jak starszaki reaguja na rodzenstwo? U nas, tfu tfu, odpukac, jest dobrze. Staram sie wiekszosc obowiazkow domowych ogarnac jak cora jest w przedszkolu, zeby potem moc poswiecic jej wiecej czasu i poki co, jeszcze oddawac brata nie chce (syn mojej siostry koniecznie chcial oddac swojego, do dzisiaj chce, a maja juz 8 i 11 lat )
dziewczyny, ktore maja juz dzieciaczki w domu- jak starszaki reaguja na rodzenstwo? U nas, tfu tfu, odpukac, jest dobrze. Staram sie wiekszosc obowiazkow domowych ogarnac jak cora jest w przedszkolu, zeby potem moc poswiecic jej wiecej czasu i poki co, jeszcze oddawac brata nie chce (syn mojej siostry koniecznie chcial oddac swojego, do dzisiaj chce, a maja juz 8 i 11 lat )
Serdecznie gratuluję maleństwa!!! Rozumiem Cię, u mnie też cc z góry zaplanowane, do dziś dochodzę do siebie21.02.2017 punkt o godzinie 12.00 na świat wyszedł Mikołaj. Cc na sucho....tragicznie dochodzę do siebie :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
21.02.2017 punkt o godzinie 12.00 na świat wyszedł Mikołaj. Cc na sucho....tragicznie dochodzę do siebie :-(
Misia gratulacje!!!
kasia.zosia
Moderatorka
halo, halo, jestescie?
Mój syn 5 lat jest zachwycony braciszkiem
Córeczka chyba się zbiera do buntu dwulatka wiec jest trochę histeryczna ale braciszka głaszcze, przytula i całuje, wiec ogólnie u nas jest bezproblemowo
U
użytkownik 902
Gość
maryliese
Fanka BB :)
reklama
21.02.2017 punkt o godzinie 12.00 na świat wyszedł Mikołaj. Cc na sucho....tragicznie dochodzę do siebie :-(
Misia gratulacje!! Trzymam kciuki obys szybko do siebie doszla!