reklama
marzenka1810
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, Marlena: Nina fajne imię mam w rodzinie Nine to taka spokojna i kochana jest, mam nadzieję że u Ciebie też tak będzie
Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka
U nas wszystkie ubranka za wielkieJagódka ja nie wiedziałabym jak takie maleństwo przebierać ;-)
Liczę na to, że będzie spokojna dzięki dziewczyny ze mnie przygarnęłyscie. Ja w realu nie mam dzieciatych koleżanek i nie mam się gdzie podpytać o różne rzeczy. A tutaj zaraz tak mi raźniejCześć dziewczyny, Marlena: Nina fajne imię mam w rodzinie Nine to taka spokojna i kochana jest, mam nadzieję że u Ciebie też tak będzie
Drusia2016
Witam nowe Mamusie :-) moja tez z tych mniejszych, przy urodzeniu 2960 gram i 54 cm i tez większość ubranek za duza. Teraz zamawiam na allegro rozmiar 50.
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
kasiu_linka
Witam nowe mamusie [emoji4][emoji4][emoji4] Nasz Olivierek urodził się miesiąc szybciej z wagą 2734 po dwóch dniach 2555g miał 46.5cm [emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
I my witamy nowe koleżanki [emoji4]
Moja córcia niecałe dwa tygodnie przed terminem, zalapala się na 31.01 z waga 3530 i 55 cm
[emoji177]Szczęśliwa mama wspaniałej trójeczki [emoji177]
Moja córcia niecałe dwa tygodnie przed terminem, zalapala się na 31.01 z waga 3530 i 55 cm
[emoji177]Szczęśliwa mama wspaniałej trójeczki [emoji177]
Hej dziewczyny nie wiem czy jeszcze ktoś mnie pamięta, zaczynałyśmy razem to forum, ja z ciążą bliźniaczą w której jedno z dzieci obumarło, dlugo tu nie zaglądałam, a tu tyle się działo i tyle dzieci szczęśliwie przyszło na świat, ja 06.02 urodziłam przez cc Lidię 3620g 10pkt. Nasza walka o jedno z bliźniąt zakończona sukcesem, jestem najszczęśliwszą osobą na świecie[emoji7]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Klauduska
Emma właśnie tak zastanawialam sie juz kilka razy co z Wami! Gratulacje! Najwazniejsze, ze corcia zdrowa sie urodzila [emoji8]
A co do przebierania to moja siostra urodzila sie z waga okolo 1800g, to byl dopiero szok przy przebieraniu [emoji1]
A co do przebierania to moja siostra urodzila sie z waga okolo 1800g, to byl dopiero szok przy przebieraniu [emoji1]
Ostatnia edycja: