reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja na oddziale, jutro cc ;) czyli walentynke dostanę :D mała ok. 3800 zobaczymy ile będzie pomyłki i w którą stronę o_O łożysko nie wygląda na wiek ciąży, wód dużo i szyjka betonowa - lekarka stwierdziła, że faktycznie poród sn byłby raczej niemożliwy o_O i ogólnie nudzi mi się na oddziale a dopiero 2h nic się nie dzieje :D
Kasia. Zosia trzymam kciuki za Ciebie jutro :)

reklama
Martii jak najbardziej normalne. To może isę pojawiać i znikać do 6 tygodnia i jest najzupelniej normalne - chyb, ze nagle cos Cię zacznie boleć lub dostaniesz gorączki.
Rodosek - no to kciuki!

Rodosek-kciuki!:) Tez nie male dziecię sie szykuje ;)
Kasia.zosia-ale duze dziecko, jak Ty go zmiescilas w brzuchu..Ty taka drobna..to po mezu taki kawal mezczyzny sie szykuje?;)
Dysiak-na 11 mialam termin, 12 sie zglosilam (lekarz mowil zeby w dniu porodu, polozna zeby dzien po jezeli czuje sie ok), teraz 13 znowu i do niedzieli jak nic nie drgnie to wywolywanie, bardzo bym chciala zeby samo sie zaczelo :( Malutka ma 3400 glowka niziutenko, ledwo chodze tak mnie uciska no ale szyjka zamknieta.. Juz nie wiem co robic, wiec wyluzowalam. A tam nab izbie tylko z przeterminowanymi siedzialam a na forum jaki ruch..;)

Dzięki za odpowiedź. Właśnie dziwilo mnie to że już się niby kończyło a tu od Nowa.... ja tez trzymam kciuki za rodzące jutro. Fajna macie date

Cisza tu u nas ... czy któraś przypadkiem nie rodzi ? ;)
Ja też jestem skopana, wzgórek lonowy obolały, w ogóle malutka prze mi też na pupe no na odbyt dosłownie jakby mnie miało rozerwać.. chyba umrę podczas porodu :(
Dobrej nocy kochane ;)

reklama
Do góry