reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Myślałam że to wody bo pyknięcie było i wodnisty śluz byłam na ip sprawdził lekarz i powiedział że do porodu daleko to sie do domu zawinęłam i już.
Na Twoim miejscu bym się obserwowała bo tydzień przed porodem też z takim czymś pojechałam na ip zatrzymali mnie żeby poobserwowac czy wody nie podciekają bo miałam już na dolnej granicy w sobotę mnie do domu wpisali a we wtorek taka sama sytuacja zaczął się poród [emoji5]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z Adasiem miałam akcję pt. chyba wody mi odeszły. Też dokładnie tydzień przed porodem, ale to był śluz:)

Kurczę Rozmaryn to już jest jak jakis film sensacyjny :D dziś masz termin?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
na sobotę mam termin

Ojej... a juz myslalam:)

uwierz mi ja też

OMG no kuuurde...Ale przynajmniej sprawdziłaś, bo to akurat bardzo ważne.
Przed pojechaniem długo się z mężem wahaliśmy nawy zdecydował się powąchać moje majtki żeby zobaczyć czy nie pachną moczem
Rozmaryn Jesteś najlepsza ;) Tyle podejść do porodu i nawet okazało się ze "to nie wody " :) W końcu musi kiedyś się udać :D

A mnie dziś tragicznie ciśnie tam gdzie nie trza....na tyłek. .
No oglupieje.
Mój lekarz mówi ze za tydzień da mi na wywołanie.
Po obchodzie już z całkiem miła lekarka ;) jutro decydujący dzień, jeśli kroplówka nie ruszy to po południu cesarka

To super wieści :) powodzenia
A wy jak nisko czujecie swoje pociechy? Moja chyba kanał kopię :/ Górniczka mała
ja to czuję tak nisko że nóg nie mogę złączyć

Jenny Moja kopie tunel ku wolności od miesiąca :) główkę to mam tak wybrzuszona w spojeniu... A ból w szyjce i krzyżu jak zaczyna kręcić głową albo pchać ręce to koszmar.

Sojna no to najpozniej jutro po południu zobaczysz swoje malenstwo [emoji6] super mega zazdroszczę [emoji6]

Jenny ja swojego czuje tak nisko jakby mi w pochwie gmeral [emoji12]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój łepek ma oparty na pessarze, a pessar mam dość nisko. Każdy mocniejszy ruch czuję w kolanach, bo tak wszytko boli na dole.
Rozmaryn medal dla męża;)

reklama
Do góry