reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

rozmaryn kciuki zaciśnięte! Czekamy na informacje :)

Dziewczyny, a jak się nazywa ten model termometru z Microlife?

reklama
Rozmaryn trzymam kciuki :) co to za niepewność że chyba ? :p

u nas imię na początku średnio sie moim rodzicom podobało, ale chyba już sie przyzwyczaili że będzie takie a nie inne ;) poza tym u nas sie cieszą wszyscy że chłopak będzie bo są 2 wnuczki.. moi rodzice to w ogóle szaleją bo ja jedynaczka więc ich wyczekany wnuk :)

Im niżej dziecko tym mniej wód odejdzie bo mniej ich między główka a szyjka. A jak jest stosunkowo wysoko to może być chlust jak w filmach podobno :)

Też z Microlife termometr kupiłam.

Tak :) dlatego tez teraz mam to zalecenie jechania na leżąco po odejściu wód bo główka wysoko, u mnie był chlust jak w filmach a na dodatek lało się jeszcze po mnie i za mną z 5 minut. Poza tym nie wiem czy zawsze tak jest ale jak mi przebijali pęcherz to czułam takie jakby pyknięcie, jakby mi balonik pęknął w środku :)

Co do imion i płci u mnie nigdy w rodzinie nikt nie miał żadnych zachcianek czy chłopak czy dziewczynka, do imion tez nikt się nie wtrąca (raz teściowa mówiła ze jej się Zosia nie podoba bo z jedna Zośka się jej kojarzy :D). A moja mama zawsze mówi żeby nikomu po niej imienia nie dawać bo ma Władysława i jej się w gole nie podoba :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry