reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
No wlasnie nie wiadomo co to jest ale jak zacznie mnie bolec to biore w ciemno :) chociaz taki gaz rozweselajacy moglby byc dobry...

Ellie wiadomo co to jest, wystarczy poszukać, jak chcesz to prześle ci link. Ja bym w ciemno nie brała, morfina na przykład może powodować niewydolność oddechowa u noworodka.. gaz nazywa się nitrous oxide i jest mało popularny w USA

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Martii22 śliczna córeczka :)
Ja na chwilę obecną planuję iść na 20 tygodni macierzyńskiego, a od września wrócić do pracy. Ale czas pokaże jak to będzie, jak już zobaczę naszą księżniczkę :) co do znieczulenia, to ja na początku zakładałam, że biorę na 100%. Ale po szkole rodzenia stwierdziłam, że wezmę tylko w razie konieczności. U mnie w szpitalu można np. wziąć gaz rozweselający, może z niego sobie skorzystam :p
Pochwalę się, że kupiliśmy dzisiaj z mężem fotelik :)

Ellie wiadomo co to jest, wystarczy poszukać, jak chcesz to prześle ci link. Ja bym w ciemno nie brała, morfina na przykład może powodować niewydolność oddechowa u noworodka..

Masz racje, wpisalam w google i wyswietlily sie te nazwy co podalas....
To chyba z tych narkotykow zrezygnuje tylko epidural zostawi

Narkotyki w ogóle nie brzmią dobrze... Nie wyobrażam sobie rodzić na morfinie itp. Po co?! Bez przesady, po coś ten ból porodowy jest. I nie wiem czemu jest tak bardzo demonizowany..

Kurcze, Klaudia przyniosła mi zgodę do podpisania do parku trampolin - ządają podania danych takich jak mój pesel, numer dowodu:O Chyba ich pogięło takie dane, żeby dziecko mogło poskakać.

Narkotyki w ogóle nie brzmią dobrze... Nie wyobrażam sobie rodzić na morfinie itp. Po co?! Bez przesady, po coś ten ból porodowy jest. I nie wiem czemu jest tak bardzo demonizowany..

Kurcze, Klaudia przyniosła mi zgodę do podpisania do parku trampolin - ządają podania danych takich jak mój pesel, numer dowodu:O Chyba ich pogięło takie dane, żeby dziecko mogło poskakać.

Po co im pesel?:/

W życiu nie podałabym takich danych na zgodzie na wycieczkę. Za moich czasów było "Wyrażam zgodę na udział w wycieczce mojego dziecka" i koniec. Chyba coś tu ktoś kombinuje :p

reklama
Do góry