reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, idę dzis do lekarza po dalsze zwolnienie juz do porodu.
Kiedys mnie ten lekarz juz raz badał i nie bardzo byłam zadowolona z tego jak mnie badał. Bolało chyba ze dwa dni. Pozniej zmieniłam lekarza, a teraz mojego nie ma, Wiec musz iść do tego.
Co robić? Dać i chcieć sie zbadać? Czy olać go i tylko zwolnienie wziąć?
Na badanie ochoty nie mam, ale tak moze bym wiedziała co jest grane. Co myślicie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Daj się zbadać - zaraz urodzisz;)
Mój o dziwo pranie ogarnia, jak nie jest pewien jakiegoś koloru to posortuje nawet na 5 kolorów:D Nauczył się prać jak leżałam w szpitalu w ciąży z Adamem i mu się gacie skończyły:D OD tamtej pory jak jest konieczność, a ja nie mogę, to on upierze
Odebrałam GBSa - ujemny!!!:) Ale się cieszę:) Odebrałam też oryginał grupy krwi, Klaudię z zajęć, zaliczyłam jakiś nowy sklep z browarami kraftowymi - wow, aż mi ślinka ciekła, kupiłam dwa mężowi to sobie powącham:) Akurat bezalkoholowa woda chmielowa im wyszła, ale miło sobie pogawędziłam z właścicielem:)

Cholera wie, podobno bardzo dobry, tylko starsznie gburowaty.

Robił mi usg i tak bolesne, ze boje sie ze tak samo bedzie bolec. Nawet słowem sie nie odezwał tylko na sam koniec powiedział ze ok.

Ochoty to na te badanie nie mam wcale. Ale mama mnie dopinguje, żebym czego sie dowiedziała jak juz idę. Ostatnie miałam jakos 2-3 tygodnie temu.

A teraz to tak czekam...i czekam juz tylko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Barnek daj się zbadać, ale poproś żeby był delikatniejszy ... postaraj się też go podpytać, co widzi, co sprawdza, może odpowie też na twoje pytania lub chociaż na ich część... trzeba próbować ;)

reklama
Do góry