reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

odkad nie mieszkam w pl to wrzucam wszystko razem ( moj maz uwielbia wyrzucac czyste ubrania na podloge wiec tego prania jest duuuzo) i nigdy mi nic nie zafarbowalo :)

reklama
Ja kiedyś wieczorem zebrałam cale pranie z domu i wrzuciłam do pralki bo w koszu miejsca nie było. Miało tak czekać do weekendu wtedy bym wyprała... Następnego dnia mąż dzwoni i mówi ze wstawił pranie... Wszystko było w opłakanym stanie od tamtej pory nie zajmuje się praniem w ogóle

Dziewczyny, a ja właśnie pralke nastawilam, czekam na szarlotke co sie rumieni w piekarniku, zaraz się biorę za piersi z kurczaka na obiad.. nie wiem co się ze mna dzieje :d i kupiłam sobie bukiet tulipanów jeszcze dzisiaj - patrzę na nie i są takie piękne:d boję się o siebie aż :)
Popadlam ze złości w euforie i radosc :)

Witam się poniedziałkowo:) dzisiaj byłam w końcu w szpitalu, zapisać się do porodu, wypełnić wszystkie dokumenty itp. a po powrocie odkurzyłam całe mieszkanie, pomyłam podłogi i zaraz wstawię pranie i ja też do pralki zawsze wrzucam ściereczki wyłapujące kolor i nigdy nie zdarzyło mi się wyciągnąć zafarbowanych ubrań:)

Turluturlu moze na dniach urodzisz ;)? Takiego powera masz i burze hormonów.

To ja nie narzekam, moj mąż pierze i to w sumie bez problemów, w domu ja pralkę nastawiam natomiast jak pierzemy w pralni to on chodzi i ogarnia bez problemu. Tam tez jest magiel elektryczny, uwielbiam pościel i ręczniki wymaglowac Wiec na maglowanie ja chodzę, bo tego nie chce robić z

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry