reklama
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Ja kiedyś wieczorem zebrałam cale pranie z domu i wrzuciłam do pralki bo w koszu miejsca nie było. Miało tak czekać do weekendu wtedy bym wyprała... Następnego dnia mąż dzwoni i mówi ze wstawił pranie... Wszystko było w opłakanym stanie od tamtej pory nie zajmuje się praniem w ogóle
turluturlu
Fanka BB :)
Dziewczyny, a ja właśnie pralke nastawilam, czekam na szarlotke co sie rumieni w piekarniku, zaraz się biorę za piersi z kurczaka na obiad.. nie wiem co się ze mna dzieje :d i kupiłam sobie bukiet tulipanów jeszcze dzisiaj - patrzę na nie i są takie piękne:d boję się o siebie aż
Popadlam ze złości w euforie i radosc
Popadlam ze złości w euforie i radosc
joanna4258
Fanka BB :)
Witam się poniedziałkowo dzisiaj byłam w końcu w szpitalu, zapisać się do porodu, wypełnić wszystkie dokumenty itp. a po powrocie odkurzyłam całe mieszkanie, pomyłam podłogi i zaraz wstawię pranie i ja też do pralki zawsze wrzucam ściereczki wyłapujące kolor i nigdy nie zdarzyło mi się wyciągnąć zafarbowanych ubrań
Turluturlu moze na dniach urodzisz ? Takiego powera masz i burze hormonów.
To ja nie narzekam, moj mąż pierze i to w sumie bez problemów, w domu ja pralkę nastawiam natomiast jak pierzemy w pralni to on chodzi i ogarnia bez problemu. Tam tez jest magiel elektryczny, uwielbiam pościel i ręczniki wymaglowac Wiec na maglowanie ja chodzę, bo tego nie chce robić z
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja nie narzekam, moj mąż pierze i to w sumie bez problemów, w domu ja pralkę nastawiam natomiast jak pierzemy w pralni to on chodzi i ogarnia bez problemu. Tam tez jest magiel elektryczny, uwielbiam pościel i ręczniki wymaglowac Wiec na maglowanie ja chodzę, bo tego nie chce robić z
kasia.zosia
Moderatorka
Wy tu o praniu, a mi wlasnie siostra meza zartobliwie uswiadomila, ze serek wiejski to mieso mielone z muminkow.... o zesz
O popatrz, to ja już musiałam w życiu cała rodzine muminkow zjeść
Wy tu o praniu, a mi wlasnie siostra meza zartobliwie uswiadomila, ze serek wiejski to mieso mielone z muminkow.... o zesz
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i dobrze, nigdy nie lubiłam Muminków [emoji12]
reklama