reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Rozmaryn, Kasiu_linka jakieś wieści? Magdalena79 gratuluje, najważniejsze ze sie wszystko dobrze skończyło, informuj na bieżąco o tym jak sie czujecie z maluszkiem. Marzenka1810 witaj [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magdalena całe szczęście, że zdążyli Cię przewieźć. Gratuluję Synka! Rozumiem, że chcesz zostać wpisana na naszą listę rozpakowanych lutówek?:)
Marzenka witaj!

O matko ale się tu dzisiaj dzieje. . ;) próbuję chociaż troszkę wrócić do tyłu żeby Was poczytać.
Gratuluję maluszków już urodzonych. ;)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Witam was☺ narazie nie nadrobię bo ledwo żyję. Wczoraj o 19.20 miałam cesarkę w 34 tyg. Adaś dostał 10 pkt, waży 2330, i 50 cm. Leży w inkubatorze ale jest wydolny oddechowo. Ma wodonercze i komory w mózgu trochę poszerzone. No ale to nie koniec świata więc się nie załamuję.Taką akcję wczoraj miałam. Przewieźli mnie karetką do lepszego szpitala o wyższej referencyjności. I po 3 godzinach obserwacji zalałam się krwią. Łożysko się odkleiło. Od razu na cito blok operacyjny, wszyscy biegali jak opętani. A ja tylko nasłuchiwałam czy zapłacze ten mój maleńki. Zapłakał, dali go pocałować w główkę i zabrali szybko do inkubatora. Jestem słaba ale szczęśliwa że tak to się skończyło. Pozdrawiam was. Trzymajcie się. ☺
Gratulacje!!! Odpoczywajcie oboje i daj znać jak się czujecie jak tylko będziesz mieć więcej sił :)

Ostatnia edycja:
Lutowe Mamusie.Meeeeeeega Wam kibicuje.Przepraszam ze tak sie wtryniam do Was na watek ale sama rok temu o tej porze z niecierpliwoscia czekalam na mojego Skarbeczka wiec wiem jakie to napiecie.

Wszystkim rozpakowanym Mamusiom serdecznie gratuluje a oczekujacym zycze szybkich i w miare bezbolesnych porodow

Ciekawe czy ktoras sie rozpakuje u nas na roczek ;) bede podgladac jak moge ;) i oczywiscie kibicowac dalej

Marzenka witaj :)
Magdalena gratulacje! :) trzymam kciuki aby dzidziuś szybko doszedł do siebie ale najważniejsze, że sam oddycha :)

Uff ale się gorąco na naszym forum zrobiło :)

Magdalena - dużo zdrowia dla Ciebie i Adasia, gratulacje !!! Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło

images

reklama
IMG_0335.JPG
Magdalena79- wielkie gratulacje !!! Zycze duzo zdrowka dla waszej dwojki !!!! I odzywaj sie jak sie czujecie...

Normalnie tyle dzisiaj emocji ze zaraz ja urodze :)

Załączniki

• IMG_0335.JPG
    IMG_0335.JPG
    47,4 KB · Wyświetleń: 264
Do góry