reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Rozmaryn czekamy z niecierpliwością na następne wiadomości!
Elenna srebro należy do Ciebie ;) gratulacje! Jak się czujesz? Czekamy na więcej szczegółów :)

Widzę, że robi się coraz ciekawiej ;) jeżeli chodzi o wakacje, to my sobie chyba w tym roku odpuścimy, albo pojedziemy gdzieś niedaleko na kilka dni - jeszcze nie mamy dzieci, więc nie wiemy jak to wszystko będzie wyglądać itp., a co za tym idzie, wolimy nie planować nic dłuższego :)

Elena gratulacje!!!
Rozmaryn dajesz dajesz! [emoji4]
A mnie od pół godziny prawy jajnik tak naparza, że nie wiem [emoji43][emoji43][emoji43]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
IMG_0436.JPG
Elenna moje gratulacje !!! To nam zrobilas niespodzianke :) czekamy na wiadomosci jak sie czujesz ? Jak malutka??

Rozmaryn - to chyba bedziesz nastepna? :)

Jesli moj brat przyjedzie do zamierzamy wybrac sie do disneylandu w sierpniu ( prezent dla synka mojego brats bo maly to nie skorzysta ) no i w listopadzie lecimy do polski wiec ok 9 h samolotem...

Załączniki

• IMG_0436.JPG
    IMG_0436.JPG
    52,5 KB · Wyświetleń: 336
Do góry