reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
To chyba jest nas juz 3 z położeniem glowkowym lub poprzecznym :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Tak? O to dobrze ,że nie tylko ja :p
Lekarz Wam już coś mówił na ten temat? Ja mam usg(chyba ostatnie już) 10 stycznia i wtedy pewnie zobacze czy nic się nie zmieniło. Zastanawiam się czy lekarz od razu daje jakieś skierowanie na cc czy to dopiero jakoś pózniej ?

Co lepsze ja tylko w tej ciąży mam kresę i pojawiła się jakieś dwa tygodnie temu dopiero, Wcześniej w żadnej ciąży nie miałam.
Cześć Dysiak!

Tak? O to dobrze ,że nie tylko ja [emoji14]
Lekarz Wam już coś mówił na ten temat? Ja mam usg(chyba ostatnie już) 10 stycznia i wtedy pewnie zobacze czy nic się nie zmieniło. Zastanawiam się czy lekarz od razu daje jakieś skierowanie na cc czy to dopiero jakoś pózniej ?
Ja mam wizytę 9.01 ale wiem ze się nie obrocil bo czuje gdzie ma glowke. Moja lekarka juz od 30 tygodnia mówiła o możliwości cc jeśli się nie obroci. Ja mieszkam w DE. W sumie nie wiem kiedy dają juz skierowanie na cc. Ale na pewno wcześniej bo robią je z reguły tydzień przed terminem a jeszcze trzeba wczesnie umówić się na wizytę, badania/ustalenie dokładnego terminu w szpitalu. Jutro zaczynam 36 tydzień a Ty?

No to narobiłam kopytek i teraz będę jeść [emoji4] Swoją drogą zaraz będę zaglądać po ten przepis na te buleczki drożdżowe to z czekoladą o ile pamiętam... A ostatnio czekoladę mogę jeść i jeść [emoji4]
Dziewczyny bez badań rozumiem co przeżywacie w końcu i mnie nikt nie bada i z tego względu nawet żadnych masaży krocza nie zamierzam wykonywać. Jeszcze bym coś zmajstrowała z tą szyjką [emoji6]
I dzisiaj już czwartek tak więc i my zaczynamy 35 tydzień [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wizytę 9.01 ale wiem ze się nie obrocil bo czuje gdzie ma glowke. Moja lekarka juz od 30 tygodnia mówiła o możliwości cc jeśli się nie obroci. Ja mieszkam w DE. W sumie nie wiem kiedy dają juz skierowanie na cc. Ale na pewno wcześniej bo robią je z reguły tydzień przed terminem a jeszcze trzeba wczesnie umówić się na wizytę, badania/ustalenie dokładnego terminu w szpitalu. Jutro zaczynam 36 tydzień a Ty?

No ja właśnie też czuje , że ma główkę na górze i tracę nadzieje ,że się to zmieni :( to moja pierwsza ciąża to tymbardziej się stresuje. Ja w Polsce w Wawie. O to podobnie :) bo ja
W sobotę zaczynam 36 tydz.

Do góry