reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Maryliese, te wina nie mają 0,6% tylko 0,09% (te co ja zalazłam) Koleżanka mówiła, że nie warto, po prostu są niedobre:p
Kasiu linka ja też zbieram wodę, piję pokrzywę na to.
Ja w ogóle dziś mam dzień świra, bo mam dziś 30-stkę:D I ten murzynek to tak w ramach tortu. Pachnie obłędnie w całym domu:)
Odkurzyłam, sprzątnęłam kuchnię i salon, uprałam dwie pralki i pokrowiec na krzesełko do karmienia Adasia, zjedliśmy obiad, murzynek się upiekł:) Teraz tylko ja się doprowadzę do ładu, poleje ciasto polewą i wykleję czymś tą 30stkę i finito:)
0,09% to ciągle alkohol. A ja piszę o piwach 0,00% - może przewrażliwiona jestem :D link: maryliese.wordpress.com

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Drusia - Tobie również życzę zdrówka :)

Kasia.zosia - zazdroszczę nowego Sherlocka

Sernik się piecze, czekam aż skończy, bo muszę zmywarkę włączyć zanim zacznę robić rybkę (jakos dziwnie nie może mi i to i to chodzić na raz bo korki mi wywala :/)

Jagódka sto lat!

Laski wczoraj po raz pierwszy w sumie poczułam jak mnie kluje w pochwie jakby mi ktoś z 10 szpilek wbił na raz. Dzisiaj rano brzuch mnie pobolewal jak na okres. Próbowałam wyczuć szyjke ale ani trochę nie mogę jej dosięgnąć, to dobrze czy źle?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:) ja ostatnio bez sił jestem, dopadło mnie jakieś przeziębienie, więc wszystko robię w zwolnionym tempie, dobrze że synek dzisiaj dłużej pospał to i ja trochę odespałam

U mnie szyjka od 26 tyg jest sprawdzana na każdej wizycie a do porodu przyjeżdża lekarz prowadzący i później w szpitalu też się zajmuje swoimi pacjentkami

Jagódka wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń:)

.jagódka! Czemu się dopiero dzisiaj przyznajesz?:D
Wszystkiego dobrego, niech się spełni wszystko o czym marzysz, żebyś miała dużo pociechy z dzieci, pożytku z męża.. radości i zdrówka! :)
Ja właśnie wróciłam z Oszołoma (Auchan), gdzie polowałam na karpia. A tak serio to stałam w takiej gigantycznej kolejce...O jezusie.. Mnie od ryb odrzuca w ciąży, więc mam nadzieję, że reszta rodziny to zje bo jak nie to nie wiem co im zrobię..
Wiecie co, ludzie się jak szaleni zachowywali, pchali się, biegli, miażdżyli innych...masakra, ja sobie z boczku stanęłam grzecznie i czekałam. Naprawdę gorączka przedświąteczna.
Na drogach co chwilę widzę jakiś wypadek.
Dziewczyny, nie dajcie się "zmiażdżyć" w sklepie, hipermarkecie, gdziekolwiek i uważajcie na siebie bo naprawdę dzisiaj to myślałam, że w zoo jestem, a nie w sklepie.

Dziekuję Dziewczyny:)
Maryliese, tak wiem, ale jednak to duuuża różnica. W żadnej ciąży nie piłam alkoholu, nawet małych ilości i teraz mimo tego, że bardzo mam ochotę (i okazję;)), to tego nie zrobię;)
Sojna szyjki nie musisz wyczuwać - jak nie prowadzisz obserwacji tj. w tej samej porze dnia, w tej samej pozycji itd, to niczego się nie dowiesz po takim jednorazowym macanku;) U mnie teraz jest śmiesznie, bo ten pessar zajmuje sporo miejsca i jak wkładam sobie leki, to dziwnie się czuję..

1482418402-1d1mld.jpeg

Częstujcie się!:)

Turluturlu nie wiem czy to powód do radości:) jak to podsumowala moja córka - kończysz 30 lat, to teraz już będziesz stara[emoji12]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagodka Wszystkiego Najlepszego !!!
Widze ze ten tydzien pelen wizyt :) najwazniejsze ze nasze maluszki zdrowe i ladnie rosna :)
Wlasnie wrocilam ze sklepu i zapomnialam kupic pieczarek i kupilam za malo ryby... Ale juz mi ciezko w sklepie... W sumie nie stalam w kolejce ale jak przeszlam to od razu goraco jeszcze nie wzielam wozka i koszyk troche ciezki sie zrobil...
Jutro robie salatke pieczarkowo sledziowa i kuleczki rybne... A z tym lekarzem to tez pewnie nie bedzie caly czas tylko pielegniarka, rezydenci i jak sie zgodze studenci... A lekarz pewnie przyjedzie sprawdzic czy ok i tyle.. Tak jak dla malego mam wybrac pediatre teraz zeby przyjechal po porodzie go zobaczyc...

Do góry