reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

No ja to zwlekałam, bo pierwsze dziecko u nas, a ja już 28 lat, mąż 34 lata..:) Się nie spieszyło, a szkoda-człowiek młodszy więcej energii ma :)
Mama mnie prosiła już dwa tygodnie temu o 2 paczki grzybów suszonych bo będzie robić ze mną uszka.. No się zebrałam dzisiaj i mam na razie 1 paczkę, zaraz wysyłam męża na polowanie:D

reklama
No u mnie 33 lata i pierwsze dziecko ale najwazniejsze ze sie udalo bo najbardziej sie martwilam ze bede jako babcia wychowywala maluszka :)
Ja tez bardzo lubie nasze polskie grzyby ale tutaj ciezko dostac.... Sa w polskim sklepie w takich malutkich opakowaniach... Ale akurat do tej salatki to tylko pieczarki..

Ja pierwszego rodziłam po 30 a teraz będzie przed 32 urodzinami:) moja mama najstarszego rodziła po 18 a ostatnie dziecko rodziła mając 32

reklama
Do góry