reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

1482418402-1d1mld.jpeg

Częstujcie się!:)

Turluturlu nie wiem czy to powód do radości:) jak to podsumowala moja córka - kończysz 30 lat, to teraz już będziesz stara[emoji12]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
to ja już od jakiegoś roku jestem stara... moja mama miała tyle lat co ja jak rodziła moją młodszą siostrę i już ją pamiętam z tamtego okresu to dla nie strasznie stara była a ja tu przeżywam drugą młodość

reklama
Ellie123 - aż mi się śmiać zachciało z tymi pieczarkami :D siostra dziś lata po całym mieście i nigdzie nie może dostać. Dosłownie nigdzie... A mieszkamy w mieście, które ma 100 tys mieszkańców

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

to ja już od jakiegoś roku jestem stara... moja mama miała tyle lat co ja jak rodziła moją młodszą siostrę i już ją pamiętam z tamtego okresu to dla nie strasznie stara była a ja tu przeżywam drugą młodość
Ja tez juz prawie rok, bo z lutego jestem :D a moja mama to w ogóle pierwsze dziecko, czyli mnie urodziła mając 29 :D i dla mnie stara to ona się zrobiła może teraz (ma już 60+) ale wciąż wygląda dość młodo :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

.jagódka! Czemu się dopiero dzisiaj przyznajesz?:D
Wszystkiego dobrego, niech się spełni wszystko o czym marzysz, żebyś miała dużo pociechy z dzieci, pożytku z męża.. radości i zdrówka! :)
Ja właśnie wróciłam z Oszołoma (Auchan), gdzie polowałam na karpia. A tak serio to stałam w takiej gigantycznej kolejce...O jezusie.. Mnie od ryb odrzuca w ciąży, więc mam nadzieję, że reszta rodziny to zje bo jak nie to nie wiem co im zrobię..
Wiecie co, ludzie się jak szaleni zachowywali, pchali się, biegli, miażdżyli innych...masakra, ja sobie z boczku stanęłam grzecznie i czekałam. Naprawdę gorączka przedświąteczna.
Na drogach co chwilę widzę jakiś wypadek.
Dziewczyny, nie dajcie się "zmiażdżyć" w sklepie, hipermarkecie, gdziekolwiek i uważajcie na siebie bo naprawdę dzisiaj to myślałam, że w zoo jestem, a nie w sklepie.
Właśnie się zastanawiałam czy znowu będzie taka masakra w sklepach, ja sobie wczoraj na luzie objechalam po pstrągi nad jezioro, klientow było dosłownie 4 ze mną włącznie :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry