reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Też sprawdzałam, a Grabcia świeciła mi się jako dostępna:( z resztą pół godziny temu też była na forum.
Kasiu powodzenia na wizycie!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnag to i dla Ciebie powodzenia na wizycie.
A ja mam dzisiaj leeenia strasznego, brzuch mnie ciągnie do dołu, a tu tyle spraw do ogarnięcia. W weekend malujemy ostatni pokój i czekamy na meble. Łóżeczko Jasiowi muszę zamówić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam lenia. Musze zupę zrobić, odebrać Klaudię ze szkoły. A na drugie dzieci zażyczyły sobie spaghetti, na szczęście sos mam swój robiony w lecie, to będzie szybko. Mąż dziś po pracy ma jakieś szkolenie, wróci pewnie przed 19:( No i chyba torbę do szpitala muszę ogarnąć, żeby zobaczyć czy niczego mi nie brakuje. Mam nadzieję, że wieczorny basen teściowa ode mnie przejmie i pojedzie z Klaudią, bo nie chciałabym tam stać i pół godziny suszyć jej włosy.
Sojna - kciuki!

Uff u nas ok, szyjka bez zmian, ale lekarka powiedziała żebym złożyła podanie w kasie chorych o pomoc domowa :) bo musimy jeszcze conajmniej 4 tyg wytrzymać dziecko jest główka do gory, to akurat mówiła ze dobrze bo mi tak na szyjkę nie naciska ale gdyby się nie obrócił to czeka nas prawdopodobnie cc. Panie pilnowały Zosi :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
pomoc domowa na kasę chorych - marzenie :D

Sojnabig kciuki, podobno w ciąży często się różne znamiona robią itp

Grabcia daj znać co u Was!

Do góry