reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Jedź Grabciu i niech Ci pomogą. Nie daj się zbyć.
Ja jestem na antybiotyku i w końcu mogę oddychać, tak to bym się leczyła do porodu :/ Jutro idziemy na urodziny córki naszego drużby, dobrze, że się ogarnęłam, bo bym pewnie nie poszła:)
Wstawiłam pranie, zjadłam śniadanko, muszę ogarnąć trochę chatę, bo wczoraj dzieciaki wyciągnęły chyba wszystkie zabawki jakie się dało

reklama
Klauduska ja bym im kupiła sok i bombonierę ;) niech mają za swoje :)
Grabcia a nie możesz iść do rodzinnego? Na pewno by ci coś przepisał, a jak ci się nie uda dostać to możesz iść na wieczorną i świąteczną pomoc tzw "pogotowie" jeśli na IP cię nie przyjmą.

.jagódka na jakim antybiotyku jesteś i od kogo?
bo ja od zeszłej środy zatkany nos, zapchane gardło, nie oddycham normalnie, bez gorączki itp., ale słabo funkcjonuję i jestem na wykończeniu.
Grabcia, trzymaj się, jedź na tę nieszczęsną izbę, trzymam kciuki żebyś trafiła na kogoś 'ludzkiego'...!!!

No wlasnie osoba ktora robila usg w szpitalu powiedziala mi ze lekarz zadecyduje po nastepnym usg (15 grudnia) czytalam tez ze cukrzyca moze byc wskazaniem do cesarskiego ciecia tylko jak teraz kontroluje to mam cukier w normie... Tak naprawde to bym chciala zeby mnie polozyli do szpitala po nastepnym usg ale watpie czy samo lozysko mnie kwalfikuje :)
Samo łożysko przodujace niekoniecznie musi oznaczać lezenie czy pobyt w szpitalu. Moja sasiadka z pokoju tez ma i zgłosiła się do szpitala z powodu krawienia. A dziś juz została wypisana.

Turluturlu miałam w domu duomox - on jest bezpieczny dla ciężarnych, kilka razy miałam go przepisanego na zapalenie zatok. Pytałam gina, wiem, że mogę. Interniści każą mi się leczyć "naturalnie", a prawda jest taka, że tym sobie można wyleczyć katarek przeziębieniowy, a nie ropny zielony katar. Od 3 miesięcy się męczę, ciągle stan podgorączkowy. Mam nadzieję, że mi pomoże i że nie złapię od tego jakiegoś grzybka:/ Byłaś u internisty?

Ale jestem wściekła. Oczywiście biurka nie wysłali, po prośbie o numer paczki dostałam maila "naprawę nie damy rady, wyślemy w poniedziałek" więc im napisałam, że do poniedziałku to ja mam mieć przelew ze zwrotem pieniędzy na koncie, jeśli ich nie będzie, zgłaszam sprawę do allegro. Szlag by ich trafił.. Teraz znowu będę musiała czekać trzy tygodnie na wysyłkę od kogoś innego:(

Jagódka a dobre ma komentarze? Ja to zawsze wnikliwie przeglądam konto sprzedającego jak zamawiam coś większego i droższego żeby później nie musieć się kłócić. I masz rację, zgłoś sprawę do Allegro, może to coś da i oddadzą ci kasę.

Nawet sobie nie wyobrażam, żeby nie oddali. Ogólnie komentarzy mają dużo i nieliczne to negatywy i neutrale i to dawno, więc myślałam, że będzie ok.
Poza tym ciężko dostać takie małe biurko (i żeby miało szuflady albo półki). Stacjonarnie nigdzie nie widziałam u mnie w mieście, więc tylko allegro mi zostało, bo takie na zamówienie kosztuje krocie. W poniedziałek sprawdzę konto - nawet jak dziś zrobią przelew, to i tak pewnie zaksięgują mi to w poniedziałek - jeśli nic nie będzie, to już się nie będę bawić w maile do nich, tylko od razu walę do allegro.

reklama
Odpisali mi, że w ramach rekompensaty zwrócą mi koszty przesyłki i wyślą je za darmo, jeśli dam im czas do poniedziałku.. A jeśli nie, to za chwilę zrobią przelew. Co robić???

Do góry