reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Masz łożysko przodujace? To często jest wskazaniem do cc.

No wlasnie osoba ktora robila usg w szpitalu powiedziala mi ze lekarz zadecyduje po nastepnym usg (15 grudnia) czytalam tez ze cukrzyca moze byc wskazaniem do cesarskiego ciecia tylko jak teraz kontroluje to mam cukier w normie... Tak naprawde to bym chciala zeby mnie polozyli do szpitala po nastepnym usg ale watpie czy samo lozysko mnie kwalfikuje :)

reklama
Mój też raczej będzie duży ale na 90% czeka mnie cc więc przynajmniej mnie nie rozerwie :p

Dzisiaj moja kochana mama przyjechała z odsieczą i zabrała większość ubranek do prania, w jej mieszkaniu jest lepsza cyrkulacja powietrza i wszystko szybko schnie a poza tym ona uwielbia sprzątać, prać, prasować więc przynajmniej to mi odeszło :)

Wiecie, że byłam dzisiaj chyba w 6 sklepach w których mają odzież dla dzieci i nie umiałam znaleźć kombinezonu na rozmiar 62? Masakra.. tylko nie wiem czy jeszcze nie ma czy może już nie ma. No cóż, mam jeszcze trochę czasu to może się coś jeszcze pojawi :)

Mój też raczej będzie duży ale na 90% czeka mnie cc więc przynajmniej mnie nie rozerwie :p

Dzisiaj moja kochana mama przyjechała z odsieczą i zabrała większość ubranek do prania, w jej mieszkaniu jest lepsza cyrkulacja powietrza i wszystko szybko schnie a poza tym ona uwielbia sprzątać, prać, prasować więc przynajmniej to mi odeszło :)

Wiecie, że byłam dzisiaj chyba w 6 sklepach w których mają odzież dla dzieci i nie umiałam znaleźć kombinezonu na rozmiar 62? Masakra.. tylko nie wiem czy jeszcze nie ma czy może już nie ma. No cóż, mam jeszcze trochę czasu to może się coś jeszcze pojawi :)

Ja tak od miesiąca szukam na rozmiar 56 i nic :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na 56 właśnie widziałam jeden w Tesco a reszta na 80 wzwyż, a HM Zary itd nie ma u mnie w mieście :( chyba będę musiała się przejechać do większego miasta
A on-line nie możesz zamowic? Czy wolisz osobiście dotknac/zobaczyc? Czasem ewentualnie w second-handach można trafić na fajny kombinzon. Zwlaszcza jak jest z amerykańską odzieżą to często mają najmniejsze rozmiary, nawet dla wczesniakow :) Zresztą ja tez mieszkam w miejscowości która ma 1000 mieszkańców i najbliższy spożywczy mam 10 km dalej. A do Zary czy HMu musze jechać około 40 km. Wiec 99% rzeczy zamawiam przez internet :D

Ja tez kupuje 90% rzeczy przez internet, mam blisko wszystkie sklepy ale online sa inne ceny :) ten sam produkt a czasami 30-40% taniej :)
Ja mam jeden kombinezon rozmiar 0-3 months i zastanawiam sie czy wystarczy ... Wychodzi niby luty, marzec , kwiecien... Czy moze dokupic jeszcze 3-6 ....

reklama
Ja tez kupuje 90% rzeczy przez internet, mam blisko wszystkie sklepy ale online sa inne ceny :) ten sam produkt a czasami 30-40% taniej :)
Ja mam jeden kombinezon rozmiar 0-3 months i zastanawiam sie czy wystarczy ... Wychodzi niby luty, marzec , kwiecien... Czy moze dokupic jeszcze 3-6 ....
Zależy jaka firma, bo rozmiarowka się rozni. Ja mam 56 kombinezon ale Jasiek go nosił jak miał 3 miesiące (a urodził się 60cm). Ja bym nie dokupowala ;) ale jak cie kusi i chcesz :D ja juz w maju na pewno nie będę zakładać zimowego kombinzeonu. a co do kwietnia to się zobaczy jaki będzie zimny :)

Do góry