reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Jeeej długie macie te szyjki... Moja na ostatniej wizycie miała równe 3 cm.. Lekarz nie mówił że to źle ale zaczęłam się martwić :O

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

kasia.zosia - rzuć pranie na podłogę, moze wyschnie :)
Elenna - śmiesznie trochę u Ciebie z tą różnicą wieku - niby 2 lata a jednak rocznikowo 3 jak u mnie :)

Szyjki długaśne macie.
Airfix, pierwszy raz o czymś takim słyszę, strasznie dziwne.
Elenna to kciuki, żebyście jak najszybciej u siebie wylądowali
Sojnabig norma dla nas to 25mm, nie powinna mieć mniej. Także 3cm to dobry wynik:)

u mnie szyjka 2-2.5 cm w sumie tak powiedziala wiec nie wiem czy 2 czy 2.5 :) ale za miesiac kontrola... Dzisiaj bylam na szkoleniu dla cukrzykow i 4 x dziennie musze mierzyc cukier no i dietka nie dosc ze hormony to jeszcze glodna chodze, brakuje mi cukru ....
W przyszlym tygodniu mam 4 dni wolnego i strasznie sie ciesze bo bede mogla cos porobic w domu :)
Jak macie pomysly na jakies dania z kurczakiem to chetnie skorzystam.... Ja to lubie tylko kotlety ale smazone odpada :) a i w niedziele mam baby shower i zastanawiam sie nad jedzeniem koloru niebieskiego... Znalazlam juz galaretki i ciasto niebieskie a tak to w sumie zostaje chyba barwnik...

Madaaalena- tak jak pisze wszystkozajete - mam usg na kazdej wizycie ale oprocz tego jest to ok 12 tyg, polowkowe, ok 30tyg i poprzednio robil mi jeszcze tuz przed. Sprawdza wszystkie organy, mozg, serce, przepływy itp.
Airfix tez jestem ciekawa o co chodzi z ta pepowina.
Chodzi o prenatalne, pomyślałam że może są jakieś inne " duże usg" których nie mialam.
Mi pierwszego prenatalnego lekarz nie zrobił bo byłam za późno zapisana, na 13 tydzień a mały wielkością odpowiadał na 15 tydz :-( :-( Cały czas mnie to teraz meczy, co to będzie.

reklama
Do góry