wszystkozajete
Moderatorka
La_nina co znaczy " duże usg"?
Jedno z 3 obowiązkowych - "genetyczne", "połówkowe" i ostatnie 30-31 tc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
La_nina co znaczy " duże usg"?
Hahah znaczy nie chodziło mi ze akurat od początku tylko na jakimś etapie rodzicielstwa każdy ich używaKasia.zosia a znasz bo ja praktycznie body zaczęłam używać dopiero jak młody miał 3 miesiące. Wiki miał złamany obojczyk i położna zaleciła nam używanie kaftaników i śpiochów. Nie wiem czemu ale mi nic się nie podwijało na plecach i było ok.
Gratuluję zdrowej dzidziWitam się z powrotem hehmatko neta mi podlączyli wreszcie
Moja mała 26+3dni 966g wazyla,to chyba tak normalnieWyprawke chyba mam tzn ubranka,większość wzielam na 62, kilka tylko 56. Ale chciałabym lozeczko już kupić,wózek i wiecznie coś finansowo wypada. Skóra jeszcze swedzi trochę, w ogóle to odkryłam ze po serze białym mnie wysypuje bardzo :/ A z newsów żeby mi się nie nudziło to na usg się okazało ze pepowina mi wygląda szyjka... ja to ciągle pod górę mam
![]()
Koło mnie leży Pani z terminem na 3 lutego wiec tydzień przede mną, tyle samo przytyla a brzucha jakby nie widac. Tez ma tak na bokiKasia.zosia a dziękuję znacznie lepiej. Nie taki diabeł strasznywczoraj i dziś gościłam siostrę mojego męża, kiedyś była z niej straszna jędza a małżeństwo i ciąża chyba ją odmieniły. Termin ma na wigilię a brzuch dużo mniejszy, może nie mniejszy ale inaczej ułożony, bardziej na boki a nie do przodu jak ja. Dostałam fajniusie ciuszki- wszystko w różu. Super wyglądają ale mam przeczucie że nie wytrzymają 60 st w pralce.
Towarzystwo fajnekasia.zosia - fajne masz towarzystwo? kiedy wychodzisz do domu?