reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

14907582_1108223779276718_7993035087907751744_n.jpg

Na poprawę humorów:D
Supermysz, a ja zazdroszczę grzybków...

reklama
image.jpeg Ja dzisiaj tez dyniowo :)
Mi brakue grzybow bo tutaj w sklepach tylko pieczarki ale zupe grzybowa to akurat lubi moj maz... I wczoraj byla jego ostatnia bo dzisiaj znow mnie wkurzyl....
Chyba zaczynaja mi sie pojawiac dolegliwosci 3 trymestru ... No i 10 listopada mam badanie w szpitalu bo mam w karcie napisane placenta previa ( przetlumaczylam ze to lozysko przodujace ) i ostatnio cos mowila lekarka o 2 cm i maja sprawdzic czy jest lepiej... Przez bariere jezykowa nawet dokladnie sie nie moge dopytac co i jak..

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    150,9 KB · Wyświetleń: 87
Mój właśnie dziś się wybiera na grzyby wiec czeka mnie prawie to samo. Ja będę grzyby zamrazac. Mole spożywcze uwielbiają grzyby suszone a miałam jakiś czas temu wiec nie susze. Po drugie nie mam.grzejników :D musialabym chyba na podłodze je położyć :D

No ja na szczęście nigdy nie miałam moli i mam nadzieję, że się nie pojawią :p
Ale następną partię już chyba też zamrożę, bo coś wspominał, że chce iść znowu w poniedziałek :szok:
Też bym poszła ale nie dałabym rady cały dzień chodzić po lesie :(

No mój to właśnie wykręcił numer znajomemu z którym miał iść i nie poszedł :( bo się mu wstać nie chcialo. Normalnie zwariować mozna. Ja dziś od 6 się dziecmi zajmuje bo im się czas nie przestawil a in sobie śpi. Pewnie do poludnia będzie spal.

Widzę wszędzie grzyby :D wczoraj pojechałam do rodziców a oni 20 słoików ususzone już i kolejne już kroili do suszarki, u teściów to samo.. A mój tylko slomiany zapał ma :p 2 słoiki ususzylismy a on już chce żebym krokiety robiła :p
Pamiętam, że w domu u rodziców zdarzały nam się mole w grzybach ale odkąd szczelnie zaczęliśmy zamykać w słoikach to już się nie pojawiały ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój kończąc pracę o 23:00 potrafiłby rano wstać na 5 żeby iść na grzyby albo jechać na ryby ;) Ale z grzybów to chociaż jakiś pożytek :p
A dzisiaj dziwnie czuję dzidzię, bo w sumie go nie czuję a brzuch mi podskakuje do góry jak nie wiem. Ale dobrze chociaż, że go widać, bo bym chyba bzika dostała jakby w ogóle nie dawał znaku życia.

reklama
Mój kończąc pracę o 23:00 potrafiłby rano wstać na 5 żeby iść na grzyby albo jechać na ryby ;) Ale z grzybów to chociaż jakiś pożytek :p
A dzisiaj dziwnie czuję dzidzię, bo w sumie go nie czuję a brzuch mi podskakuje do góry jak nie wiem. Ale dobrze chociaż, że go widać, bo bym chyba bzika dostała jakby w ogóle nie dawał znaku życia.

Mój też czasem tak ma i nie rozumiem tego, że go nie czuje ale widzę :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry