reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

My poszliśmy na grzyby we wrześniu i nic nie było, więc odpuściłem, na Wigilię będą tylko pieczarki do pierogów [emoji3]
My wczoraj odwiedziliśmy siostrę M i wylądowalismy w domu po północy [emoji3] dziś jestem nie do życia [emoji53]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
My poszliśmy na grzyby we wrześniu i nic nie było, więc odpuściłem, na Wigilię będą tylko pieczarki do pierogów [emoji3]
My wczoraj odwiedziliśmy siostrę M i wylądowalismy w domu po północy [emoji3] dziś jestem nie do życia [emoji53]

5djy3e3kpgua6zwe.png

My wczoraj odwiedziliśmy brata M [emoji23] i też wróciliśmy koło północy i śpie teraz cały dzień :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziewczyny z piątku na sobotę poszłam spać o 3 bo zjechała się rodzina.. Wczoraj 6 wyjazd na zajęcia powrót na imprezę rodzinną znów po północy do łóżka i dziś znów o 6 wyjazd na uczelnie..padam

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny A powiedzcie... kiedy pakujecie torby do szpitala ? Bo czytam wiele forum i większość mamus już w 30tc się pakuje

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pakuje o wiele później ale to niekoniecznie może być dobre dla ciebie :) poza tym ja tu naprawdę niewiele potrzebuje ze sobą wziąć (koszula nocna, jakieś ubranie, parę kosmetykow, recznik, potem telefon, dokumenty) wiec w ostateczności mogłabym spakować się jak juz poczuje pierwszy skurcz :D hehe w co nie wierze, czuje wywoływanie :D a i jakaś ksiazke, a z kosmetyków do mycia biore miniaturki takie z rossmana, ewentualnie bym przelala moje do mniejszych buteleczek, jak do samolotu. Wygodniejsze to było dla mnie. Potem mogłam wyrzucić w szpitalu opakowania.

Ostatnia edycja:
Ellie uważaj na siebie, przodujące łożysko jest bardzo niebezpieczne
Grabcia ja do 31-32 tc chcę być spakowana, ale ja mam swoje powody, pewnie gdyby było inaczej, to bym się pakowała kilka tygodni później.
My dziś zaliczyliśmy cmentarz, obiad u teściów, kupiłam sobie buty i uszyłam synowi spodnie. Poprasowałam, wstawiłam dwie pralki i odrobiłam część lekcji z Klaudią. Okropnie u nas dziś wieje, wyjęłam zimową kurtkę i się zdziwiłam, raczej nie ma szans, żebym w niej chodziła dłużej niż miesiąc, a myślałam, że skoro jest o rozmiar większa niż noszę i to parka, to dobrnę do lutego..niestety.. Mam wprawdzie jeszcze trochę luzu,ale na pewno nie do końca ciąży

reklama
Ja tez gdzieś w styczniu zamierzać zabrać się za pakowanie.
Teraz czeka mnie malowanie i przearanżowanie pokoju i zaplanowanie miejsca dla Jasia. Mam nadzieje, ze przed świetami się z tym uwiniemy.
Ale dziś mi się dłużył dzień przez ta zmianę czasu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry