reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

My poszliśmy na grzyby we wrześniu i nic nie było, więc odpuściłem, na Wigilię będą tylko pieczarki do pierogów [emoji3]
My wczoraj odwiedziliśmy siostrę M i wylądowalismy w domu po północy [emoji3] dziś jestem nie do życia [emoji53]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
My poszliśmy na grzyby we wrześniu i nic nie było, więc odpuściłem, na Wigilię będą tylko pieczarki do pierogów [emoji3]
My wczoraj odwiedziliśmy siostrę M i wylądowalismy w domu po północy [emoji3] dziś jestem nie do życia [emoji53]

5djy3e3kpgua6zwe.png

My wczoraj odwiedziliśmy brata M [emoji23] i też wróciliśmy koło północy i śpie teraz cały dzień :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziewczyny z piątku na sobotę poszłam spać o 3 bo zjechała się rodzina.. Wczoraj 6 wyjazd na zajęcia powrót na imprezę rodzinną znów po północy do łóżka i dziś znów o 6 wyjazd na uczelnie..padam

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny A powiedzcie... kiedy pakujecie torby do szpitala ? Bo czytam wiele forum i większość mamus już w 30tc się pakuje

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pakuje o wiele później ale to niekoniecznie może być dobre dla ciebie :) poza tym ja tu naprawdę niewiele potrzebuje ze sobą wziąć (koszula nocna, jakieś ubranie, parę kosmetykow, recznik, potem telefon, dokumenty) wiec w ostateczności mogłabym spakować się jak juz poczuje pierwszy skurcz :D hehe w co nie wierze, czuje wywoływanie :D a i jakaś ksiazke, a z kosmetyków do mycia biore miniaturki takie z rossmana, ewentualnie bym przelala moje do mniejszych buteleczek, jak do samolotu. Wygodniejsze to było dla mnie. Potem mogłam wyrzucić w szpitalu opakowania.

Ostatnia edycja:
Ellie uważaj na siebie, przodujące łożysko jest bardzo niebezpieczne
Grabcia ja do 31-32 tc chcę być spakowana, ale ja mam swoje powody, pewnie gdyby było inaczej, to bym się pakowała kilka tygodni później.
My dziś zaliczyliśmy cmentarz, obiad u teściów, kupiłam sobie buty i uszyłam synowi spodnie. Poprasowałam, wstawiłam dwie pralki i odrobiłam część lekcji z Klaudią. Okropnie u nas dziś wieje, wyjęłam zimową kurtkę i się zdziwiłam, raczej nie ma szans, żebym w niej chodziła dłużej niż miesiąc, a myślałam, że skoro jest o rozmiar większa niż noszę i to parka, to dobrnę do lutego..niestety.. Mam wprawdzie jeszcze trochę luzu,ale na pewno nie do końca ciąży

reklama
Ja tez gdzieś w styczniu zamierzać zabrać się za pakowanie.
Teraz czeka mnie malowanie i przearanżowanie pokoju i zaplanowanie miejsca dla Jasia. Mam nadzieje, ze przed świetami się z tym uwiniemy.
Ale dziś mi się dłużył dzień przez ta zmianę czasu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry