reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

14907582_1108223779276718_7993035087907751744_n.jpg

Na poprawę humorów:D
Supermysz, a ja zazdroszczę grzybków...

reklama
image.jpeg Ja dzisiaj tez dyniowo :)
Mi brakue grzybow bo tutaj w sklepach tylko pieczarki ale zupe grzybowa to akurat lubi moj maz... I wczoraj byla jego ostatnia bo dzisiaj znow mnie wkurzyl....
Chyba zaczynaja mi sie pojawiac dolegliwosci 3 trymestru ... No i 10 listopada mam badanie w szpitalu bo mam w karcie napisane placenta previa ( przetlumaczylam ze to lozysko przodujace ) i ostatnio cos mowila lekarka o 2 cm i maja sprawdzic czy jest lepiej... Przez bariere jezykowa nawet dokladnie sie nie moge dopytac co i jak..

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    150,9 KB · Wyświetleń: 81
Mój właśnie dziś się wybiera na grzyby wiec czeka mnie prawie to samo. Ja będę grzyby zamrazac. Mole spożywcze uwielbiają grzyby suszone a miałam jakiś czas temu wiec nie susze. Po drugie nie mam.grzejników :D musialabym chyba na podłodze je położyć :D

No ja na szczęście nigdy nie miałam moli i mam nadzieję, że się nie pojawią :p
Ale następną partię już chyba też zamrożę, bo coś wspominał, że chce iść znowu w poniedziałek :szok:
Też bym poszła ale nie dałabym rady cały dzień chodzić po lesie :(

No mój to właśnie wykręcił numer znajomemu z którym miał iść i nie poszedł :( bo się mu wstać nie chcialo. Normalnie zwariować mozna. Ja dziś od 6 się dziecmi zajmuje bo im się czas nie przestawil a in sobie śpi. Pewnie do poludnia będzie spal.

Widzę wszędzie grzyby :D wczoraj pojechałam do rodziców a oni 20 słoików ususzone już i kolejne już kroili do suszarki, u teściów to samo.. A mój tylko slomiany zapał ma :p 2 słoiki ususzylismy a on już chce żebym krokiety robiła :p
Pamiętam, że w domu u rodziców zdarzały nam się mole w grzybach ale odkąd szczelnie zaczęliśmy zamykać w słoikach to już się nie pojawiały ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój kończąc pracę o 23:00 potrafiłby rano wstać na 5 żeby iść na grzyby albo jechać na ryby ;) Ale z grzybów to chociaż jakiś pożytek :p
A dzisiaj dziwnie czuję dzidzię, bo w sumie go nie czuję a brzuch mi podskakuje do góry jak nie wiem. Ale dobrze chociaż, że go widać, bo bym chyba bzika dostała jakby w ogóle nie dawał znaku życia.

reklama
Mój kończąc pracę o 23:00 potrafiłby rano wstać na 5 żeby iść na grzyby albo jechać na ryby ;) Ale z grzybów to chociaż jakiś pożytek :p
A dzisiaj dziwnie czuję dzidzię, bo w sumie go nie czuję a brzuch mi podskakuje do góry jak nie wiem. Ale dobrze chociaż, że go widać, bo bym chyba bzika dostała jakby w ogóle nie dawał znaku życia.

Mój też czasem tak ma i nie rozumiem tego, że go nie czuje ale widzę :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry