reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

A ja wam powiem Że badanie ginekologiczne miałam na 1 wizycie jak poszłam potwierdzić ciąże. Fakt faktem pyta mnie czy chce i wgl ale ja zawsze mówię że jeśli na usg jest wszystko ok to nie ma potrzeby. [emoji4]
A jeśli chodzi o takich nauczycieli pamiętajcie warto nagrywać rozmowy z nimi bo później pozostaje słowo przeciwko slowu

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix - nie do pomyślenia , z ta akcja ...ja bym do dyrekcji szła robić dym, biedne dziecko też szkoły nie może omijać,

Ellie- powinna być składka dla noworodka do tego fotelika , najlepiej idź z foteliki em do sklepu i zapytaj u siebie to będą wiedzieć , można dokupić osobno , domowic na necie ale musi być dla takiego nowonarodzonego

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix skandal to co się w tej szkole dzieje, nie powinnaś tego tak zostawiać, takich nauczycieli trzeba tępić, bo tylko dziecko niepotrzebnie cierpi, dobre, że dzisiaj w domu został to sobie odpocznie

Ellie dokładnie tak jak dziewczyny piszą do fotelika powinna być wkładka dla noworodka

Dzieki dziewczyny ja w tych sprawach jestem zielona i wlasnie przezylam kolejny szok szukajac informalcji w necie okazalo sie ze foteliki maja date waznosci !!! ( myslalam ze tylko zywnosc ma :) ) polecialam sprawdzic i fotelik jest wazny do konca tego roku .. Wiec i tak musimy kupic ale juz przynajmniej bede miala dla noworodka.. ale jestem zaskoczona ze maja termin waznosci...

Nauczycielom to się nie raz w dupie przewraca. Ja bym babie dała do wiwatu. Dziecko jest najwazniejsze, tym bardziej, że tak to przeżywa. Mi moja siostra cioteczna ostatnio opowiadała, że nauczyciele w LO każą się do siebie zwracać per pani bądź pan PROFESOR. Rozumiem, że za czasów moich rodziców może i tak było ale na tytuł profesora to jednak trzeba sobie zasłużyć a nie magisterka i tyle. czy tylko mnie to razi?

Ellie, po pierwsze sprawdź datę produkcji tego fotelika - jeśli wcześniejsza niż 2012 to nadaje się do kosza, po drugie powinna być pewnie jeszcze wkładka, po 3 sprawdź ile gwiazdek w ADAC ma ten model - chicco nie są najbezpieczniejsze, a fotelik musi mieć minimum 3 gwiazdki, jak ma mniej to też do kosza.
Link do: fotelik.info :: Często zadawane pytania tutaj więcej informacji na temat fotelików

Edit - doczytałam, że już się dobrałaś do tej daty;)

Dziewczyny wiem, że zmieniam temat ale usiłuję od jakiegoś czasu wstawić sobie suwaczek i za cholerę mi nie wychodzi... robiłam wg instrukcji podanej gdzieś tam w którymś poście i suwaczek mam zrobiony, niby go wstawiam ale nic się nie pokazuje...
Napisałaby mi któraś z was jak to zrobić żeby się pojawił?

Dzieki za pomoc, chyba wybiore maxi cosi 30 infant bo pasuje tez dp wozka i ma dobre opinie :) a tak w ogole sa jeszcze jakies rzeczy dla niemowlat ktore maja terminy waznosci? Duzo rzeczy dostajemy pd znajomych i teraz to juz sie pogubilam :)

reklama
Dziewczyny wiem, że zmieniam temat ale usiłuję od jakiegoś czasu wstawić sobie suwaczek i za cholerę mi nie wychodzi... robiłam wg instrukcji podanej gdzieś tam w którymś poście i suwaczek mam zrobiony, niby go wstawiam ale nic się nie pokazuje...
Napisałaby mi któraś z was jak to zrobić żeby się pojawił?

Ja juz zapomnialam dokladnie jak robilam ale z tego co mi sie wydaje weszlam na strone z suwaczkami wybralam ktory mi sie podoba skopiowalam link i wkleilam tam gdzie jest sygnatura :)

Do góry